Sieviete akli uzticās internetā iepazītam mīlniekam un pazaudē vairākus desmitus tūkstošus eiro

tautaruna.lv 14.oktobris 2022, 16:15
 
unsplash.com
Iepazīšanās internetā nes līdzi sev risku, jo nav zināms, vai cilvēks otrpus ekrānam ir tik atklāts, cik apgalvo. Bieži vien ir dzirdēts, ka internetā iepazītie mīļotie cilvēki ir apkrāpuši savu "otro pusīti".

Tā pavisam nesen atgadījās arī kādai sievietei no Japānas.

Viņa akli ticēja visam, ko viņai stāsta internetā iepazītai vīrietis.

Kā atklāj sieviete, tad abi iepazinušies sociālajā medijā "Instagram". 65 gadus vecā sieviete jūnijā saņēma vēstuli no kāda vīrieša, kas apgalvoja, ka ir krievu astronauts.

Viņi ilgstoši apmainījās ar ziņām un sieviete iemīlējās. Vīrietis otrpus ekrānam apgalvoja to pašu un solīja sievieti aprecēt, un pārcelties uz dzīvi Japānā.

Tomēr, lai varētu rīkot kāzas, vīrietim vispirms esot nepieciešams atgriezties uz Zemes. Kā viņš apgalvoja, tad viņš atrodas Starptautiskajā kosmosa stacijā. Sievietei tas nelikās aizdomīgi, ka astronauts ar viņu sazinās atrodoties kosmosā, jo "Instagram" bilžu galerijā atradās daudzas jo daudz galatikas bildes.

Uzplaukstot attiecībām, vīrietis kļuva arvien uzstājīgāks un teica, ka vēlas atgriezties uz Zemes pie savas jaunās mīļotās sievietes. Tikai ir viena problēma - viņam nepieciešami 4,4 miljonu jenu jeb teju 30 964 eiro. Tik liela naudas summa viņam nepieciešama, lai segtu izmaksas par nolaišanos atpakaļ uz zemes.

Sieviete mīlniekam noticēja un kopumā veicot piecas transakcijas nosūtīja viņam visu prasīto summu.

Sievieti pārņēma šaubas par sava mīļotā cilvēka godprātību vien tad, kad viņš sāka lūgt arvien vairāk naudas. Tad viņa saprata, ka nepieciešams vērsties policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas