Uzbrukums ukraiņu ģimenei: bērns saņem 74 naža dūrienus

tautaruna.lv 5.oktobris 2022, 10:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Īrijas pilsētā Klerkaslā 8 gadus veca ukraiņu meitene vairāk nekā 70 reizes tika sadurta ar nazi, cietusi arī viņas māte, ziņo The Irish Independent.

Māte un meita tika atrastas ievainotas ēkā, kur Klerkaslā dzīvo ukraiņu bēgļi. Nesen renovētajā mājā dzīvo līdz 15 ukraiņiem. Mājas iedzīvotāji sadzirdēja troksni un mēģināja iekļūt istabā, taču nespēja to izdarīt. Viens no īrniekiem izgāja ārā un paskatījās pa logu, kur ieraudzīja smagi ievainotu bērnu.

Vēlāk kļuva zināms, ka meitene guvusi 74 durtas brūces. Viņa atrodas slimnīcā kritiskā stāvoklī. Bērnam tika veikta ārkārtas operācija, un tiek ziņots, ka viņa stāvoklis ir nopietns, bet stabils.

Pat ārsti, kuri meitenei sniedza pirmo palīdzību, bijuši šokēti, ieraugot ievainojumus.

Meitenes māte, kura notikuma vietā tika atrasta bezsamaņā, atrodas kritiskā stāvoklī tajā pašā slimnīcā, taču tiek prognozēts, ka viņa izdzīvos. Pēc sievietes stāvokļa uzlabošanās policija viņu nopratinās.

Policija cenšas sazināties ar bērna tēvu, taču viņa atrašanās vieta vēl nav noskaidrota - Ukrainā vai Īrijā.

Tiek ziņots, ka policija jau noskaidrojusi aizdomās turamo personu, taču aizturēšana nav veikta. Mājas iedzīvotāji, tostarp vairāki bērni, tika pārcelti uz citām naktsmītnēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:23

Jaunākās diskusijas