VIDEO: viesuļvētras "Īans" laikā ASV pilsētas ielās pamanīta haizivs

tautaruna.lv 30.septembris 2022, 10:30
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Trešdien ASV Floridas štatu sasniedza spēcīgais orkāns "Īans". Tas sev līdzi atnesa spēcīgus plūdus.

Ceturtās kategorijas viesuļvētra Floridas piekrasti sasniedz trešdien. Spēcīgās vēja brāzmas izpostīja vairākas ēkas. Viesuļvētras radītie plūdi ne tikai atstāja bez elektrības vairākus miljonus cilvēku, bet Fortmaiersas pilsētas ielās ieskaloja haizivi, ziņo "Daily Star".

Cilvēki video ir iemūžinājuši neticamo skatu - pilsētas applūdušajās ielās peld haizivs.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" pirmo video ar haizivi pilsētas ielās publicēja vietējais iedzīvotājs Breds Habuda. Viņš bija šokā par redzēto. "Kaut kādā veidā haizivs nokļuva Fortmaiersas apkaimē viesuļvētras Īans laikā..."

Vairāki sociālo mediju lietotāji ironizēja par redzēto skatu. Viņi centās uzturēt možu garu un pasmējās, ka drīz pilsētas ielās notiks cīņa starp haizivīm un aligatoriem.

Citi redzēto video salīdzināja ar ainu no filmas "Sharknado". Citiem likās, ka pilsētas ielās peld aizvēsturiskā haizivs, kura spēj izaugt teju 2,5 metrus gara un pārvietojas ar 56 km/h.

Kā sociālajos medijos ziņo Floridas štata iedzīvotāji, tad viesuļvētra atnesa sev līdzi pamatīgus plūdus. Vietām ūdens līmenis cēlies par 1,8 metriem.

Vietējās varasiestādes iedzīvotājusi brīdina, ka šī ļoti bīstama viesuļvētra. Jau vēstījām, ka viesuļvētrai "Īans" tuvojoties ASV Floridas štatam, varasiestādes mudināja evakuēties vairāk nekā 2,5 miljonus iedzīvotāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas