Soctīklu lietotāji šokā par pasaules hokeja čempionāta biļešu cenām; Rīgā tās ievērojami dārgākas nekā Somijā

tautaruna.lv 23.septembris 2022, 14:15
 
f64.lv, Romāns Kokšarovs
2023.gada pasaules čempionāts notiks gan Somijā, gan Latvijā. Vakar čempionāta organizatoriskā komiteju paziņoja, cik maksās biļetes uz Latvijas izlases spēlēm tepat Rīgā. Cenas ir visai iespaidīgas un sašutumu neslēpj vairāki vietējie hokeja fani.

Biļetes uz Latvijas izlases spēlēm maksās sākot no 140 līdz 325 eiro atkarībā no spēļu dienas un kategorijas.

Titulētais bārmenis Andris Reizenbergs mikroblogošanas vietnē "Twitter" neslēpa savu izbrīnu par augstajām biļešu cenām.

"Cenas uz PČ hokejā, kas nākamgad norisināsies Latvijā! Ārprāts! Murgs!"

"Tikko ieraudzīju biļešu cenas uz PČ spēlēm hokejā Rīgā. Grupas spēlēm. Ledus hokejā. Rīgā. Bravo!" Tā augstās cenas "Twitter" vērtēja sporta žurnālists Lauris Lizbovskis.

"Laikam tie kas stūres ir izrēķinājuši, ka mums Latvijā ir pietiekami daudz turīgo iedzīvotāju kam interesē hokejs, kas ies un atstās tādu naudu," sašutumu neslēpa kāds cits soctīkla lietotājs.

"Tādas cenas pat pārpircēji kaunētos prasīt," pauda tviterists.

Kāds "Twitter" lietotājs aprēķina, cik varētu izmaksāt visu Latvijas izlases spēļu apmeklēšana. Summa bija iespaidīga. Vairāki tūkstoši. "Ja gribās redzēt visas LV grupas spēles, labās vietās, tad 1.7k eur + alus uz vietas un taxis, kopā ap 2k eur sanāks. Un ja vēl mūsējie tiks playoff, tad ar 2.5k eur jārēķinās. Diezgan sālīti, maigi sakot."

Citi soctīklu lietotāji vērsa uzmanību uz to, ka NHL spēles varot apmeklēt pat par lētāku naudu. Biļešu cenas uz regulārās sezonas spēlēm svārstās no 80 līdz 90 dolāriem.

Interesanti, ka otrā 2023. gada pasaules čempionāta rīkotājvalstī biļetes ir daudz lētākas. Somijā biļešu cenas ir par 58 eiro lētākas, "Twitter" atzina sporta žurnālits.

Kā liecina informācija pasaules hokeja čempionāta mājaslapā, tad lētākās biļetes uz spēlēm, tai skaitā mājas spēlēm, maksā no 35 eiro bērniem (līdz 12 gadiem) un no 57,50 eiro pieaugušajiem.

NRA.LV jau vēstīja, ka Rīgā un Tamperē gaidāmā 2023.gada pasaules hokeja čempionāta biļetes iepriekšpārdošanā būs pieejamas ar izlozes starpniecību.

Tirdzniecībā būs pieejamas nedaudz vairāk nekā 7000 biļešu, no kurām apmēram 1000 būs ložu nomniekiem. Ņemot vērā ierobežoto biļešu skaitu, pirmajā biļešu tirdzniecības posmā uz Latvijas izlases spēlēm tiks veikta izloze, kurai varēs reģistrēties līdz 12.oktobrim.

Latvijas izlases spēļu dienu biļešu cenas svārstīsies no 140 līdz 325 eiro atkarībā no spēļu dienas un kategorijas. Savukārt atsevišķu spēļu biļešu cenas uz Latvijas izlases mačiem būs no 89 līdz 135 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:18

Jaunākās diskusijas