"Google" kļūdas dēļ uz nepareizu kontu pārskaita ceturtdaļmiljonu

tautaruna.lv 24.septembris 2022, 15:30
 
pexels.com
Kiberdrošības speciālists Sems Karijs bija izbrīnīts, kad savā konta atlikumā pamanīja, ka ir saņēmis ļoti dāsnu maksājumu no "Google".

Nezināmu iemeslu dēļ "Google" viņa kontā ieskaitīja 249 999, 99 ASV dolāru.

Sems saprata, ka ir radusies kļūda un nauda nav domāta viņam. Viņš bija ļoti apzinīgs un netērēja ievērojamo naudas summu, bet gan centās sazināties ar "Google", lai noskaidrotu, kā risināt šo situāciju.

Vīrietim par pārsteigumu uzņēmums veselas trīs nedēļas neņēma vērā viņa ziņas.

Ar neparasto situāciju vīrietis dalījās mikroblogošanas vietnē "Twitter". Viņš pasmējas, ka viņam nav nekas pretī, ja "Google" šo naudu nevēlas atgūt.

Kā vēsta medijs "UPI", tad pēc vairākām nedēļām "Google" beidzot sniedza savu komentāru. Izrādās, ka "cilvēciskas kļūdas rezultātā" lielā naudas summa ir pārskatīta uz nepareizo kontu, Sema kontu. "Google" pārstāvis atzina, ka ir pieļauta kļūda un šobrīd uzņēmums strādā pie tā, lai to atrisinātu.

"Mūsu komanda nesen veica maksājumu nepareizam cilvēkām, tā bija cilvēciska kļūda. Mēs novērtējam to, ka vīrietis mums par to ātri paziņoja, mēs strādājam pie tā, lai to labotu."

Kā atklāj Sems, tad tik tiešām pēc vairāku nedēļu ilgas gaidīšanas uzņēmuma pārstāvji ir ar viņu sazinājušies un tiek strādāts pie tā, lai "Google" atgūtu visu iespaidīgo naudas summu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

ir tak pajoļi vēl uz pasules kuri atsakās no likteņa dāvanām!

30.septembris 2022, 7:18 Atbildēt

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas