Ugunsdzēsēji atklāj, kas pārsteidzošs atrasts pēc ugunsgrēka Ventspils pusē

tautaruna.lv 5.septembris 2022, 15:08
 
VUGD
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvji sociālajā tīklā facebook publicējuši stāstu par pārsteidzošu atradumu pēc ugunsgrēka Ventspils pusē.
"Ir izsaukumi, pēc kuriem gribas teikt - tā bija jānotiek, lai satiktos tie, kam jāsatiekas...Ventspils daļas ugunsdzēsēji glābēji devās uz Vārvi, kur dega zaru un priežu mizu kaudze 120 m2 platībā. Jau nodzēšot ugunsgrēku un ritinot šļūtenes, ugunsdzēsēji glābēji izdzirdēja vārgu, bet uzstājīgu ņaudienu, kas nāca no iepriekš degušās kaudzes.Rokoties dziļāk sadegušajos zaros, ugunsdzēsēji zem koka saknēm atrada mazu, slapju kamoliņu, kas brīnumainā kārtā bija izdzīvojis ugunī un ūdenī.Pirmajam pārsteigumam norimstot, ugunsdzēsēji glābēji mazo kaķēnu ietina segā un vienbalsīgi nolēma, ka jāņem līdzi uz daļu, lai viņu izžāvētu, sasildītu un pabarotu," raksta VUGD pārstāvji.
"Sākotnējā doma bija, ka kaķēnam jāmeklē jaunas mājas. Tomēr skatoties uz mazo kamoliņu, kuram ir tik liela drosme un alkas dzīvot, ugunsdzēsēji glābēji nolēma - viņam jāpaliek kopā ar mums, jo "Viņš ir rūdījies ugunī - tātad mūsējais!"
Šobrīd kaķēnam vēl nav vārda, tāpēc Ventspils daļas ugunsdzēsēji glābēji aicina komentāros sociālajā tīklā facebook uzrakstīt savu versiju, kā nosaukt šo drosmīgo kaķēnu!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:51

Jaunākās diskusijas