Banda Indijā astoņus mēnešus darbojas kā viltus policijas iecirknis

tautaruna.lv 21.augusts 2022, 20:15
 
Scanpicx
Indijā, Biharas štatā, risinājies neticams noziegums. Veselus astoņus mēnešus noziedznieki tēlojuši policistus, raksta portāls "Alarabiya.net".

Turklāt, ne tikai patrulējuši ielās policistu formās, bet arī izveidojuši viltus iecirkni, kurā ar savām problēmām un iesniegumiem vērsušies iedzīvotāji.

Lai gan izlikšanās par policistu Indijā ir izplatīts veids, kā izkrāpt naudu no iedzīvotājiem, iekasējot “sodus”, šis ir jauns, iepriekš nepieredzēts līmenis.

Kuriozi, ka iecirknis darbojās vien 500 metrus no reālā iecirkņa priekšnieka dzīvesvietas, tomēr to atklāja, pateicoties īsto policistu vērībai, kas pamanīja, ka viltus policistu dienesta ieroči atšķiras no tiem, kas izsniegti reālajā policijā.

Bandas lielākā daļa pašlaik ir apcietināta. Brīvībā atrodas vien pats organizators un vadītājs. Tiek lēsts, ka viltus policisti no iedzīvotājiem iekasējuši naudu par dažāda veida “palīdzību” noziegumu izmeklēšanā, par drošības nodrošināšanu un pat par iespēju nokļūt policijas dienestā. Izmeklēšana lietā vēl turpinās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas