"Cilvēki domā, ka esam nelieši, bet slavenības pašas mums zvana", paparaci atzīšanās

tautaruna.lv 20.augusts 2022, 11:30
 
Ģirts Ozoliņš / F64
Daudzi cilvēki uzskata, ka fotogrāfi- paparaci nejauši uzduras slavenībām un tos izseko, bet realitāte nereti ir citāda, raksta portāls "The Guardian".

Sabiedrība vienmēr īpaši uzmanību pievērš paparaci kadriem, nemaz nenojaušot, ka daļa ir īpaši inscinēta.

Piemēram, janvārī popzvaigzne un uzņēmēja Rihanna paziņoja par savu grūtniecību ar iestudētu fotogrāfiju gūzmu, kurā viņa pastaigājas ar savu draugu , reperi A$AP Rokiju, Hārlemā, Ņujorkas štatā.

Paparaci, kas dodas atvaļinājumā kopā ar slavenībām, slavenību aģenti, kuriem paparaci numurs ir pievienots ātro zvanu sarakstā, paparaci, kas dalās ienākumos ar slavenību pēc fotogrāfiju pārdošanas vairs nav nekāds brīnums, raksta "The Guardian".

"Es domāju, ka daudzi cilvēki ir diezgan nezinoši pret to, kā tas darbojas," saka Mančestrā dzīvojošais paparaci Ārons Parfits . "Cilvēki domā, ka mēs esam nelieši, kas karājas kokos. Bet šīs slavenības pašas mums zvana. Viņš lēš, ka 80% viņa kadru ir saskaņoti iepriekš.

“Esmu bijis atvaļinājumā kopā ar slavenībām,” saka 22 gadus vecais Parfits. “Lielākā daļa no viņiem ir realitāšu šovu zvaigznes. Mēs dodamies uz Spāniju, uzņemam fotogrāfijas ar bikini pie ūdens un tos publicējam mēnesi."

Ar paparaci regulāri sazinās ne tikai zemākā līmeņa zvaigznes. "Kimai Kardašjanai ir ciešas attiecības ar paparaci," saka Emīlija Rouza, kuras popkultūras aplāde It's Become a Whole Thing šķetina attiecības starp slavenībām un paparaci. Kardašjana ir atzinusies, ka meklēja paparaci.

Riannai ir ilgstoša sadarbība ar paparaci Mailzu Digu, kurš fotogrāfēja viņas grūtniecību. "Viņam uzticas," saka aroda brālis. "Viņa ir strādājusi ar viņu vairāk nekā 10 gadus. Esot desmit fotogrāfu pūlī, esmu redzējis, kā viņa apstājas un apskauj viņu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas