Kremlī panika; Putinam aiz muguras tiek meklēta iespēja vienoties ar Rietumiem

Portāls nra.lv 16.augusts 2022, 17:05
 
Pixabay.com
Krievijas prezidenta Vladimira Putina tuvākajā lokā izcēlusies panika. Daži Krievijas prezidenta domubiedri viņam aiz muguras cenšas panākt vienošanos ar Rietumiem, raksta laikraksts "The Mirror", atsaucoties uz slepenu dokumentu, kas ir izdevuma rīcībā.

Kā vēsta laikraksts, kāds Kremļa elites pārstāvis sazinājies ar Centrālās izlūkošanas pārvaldi.

Viņš vēlas pēc iespējas ātrāk izbeigt asiņaino karu Ukrainā un apgalvo, ka nav viens šajos centienos.

Krievijas elites vidū daudzi ilgojoties pēc tā paša. Taču šie cilvēki baidās to atklāti pateikt. Neviens nevēlas, lai viņu atrastu mirušu.

Portāls NRA jau rakstīja, ka dažu pēdējo mēnešu laikā "pašnāvību izdarījuši" vairāki cilvēki, kuri ieņēmuši augstus amatus dažādās Krievijas valsts struktūrās un lielos uzņēmumos.

Kremļa eliti nopietni biedē bargās sankcijas, ko ieviesusi ASV un ES. Šie cilvēki saprot, ka Krievijas ekonomika drīz sabruks. Un viņi redz, ka Putins grasās turpināt karu par katru cenu. Tas, savukārt, nozīmē, ka Rietumi ne tikai neatcels esošās sankcijas, bet var pat ieviest jaunas.

"The Mirror" raksta, ka attiecīgā persona ar ārvalstu izlūkdienestiem nolēma sazināties pēc situācijas saasināšanās Zaporižjes atomelektrostacijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas