Neticama izglābšanās: sievietei izdodas no degošas mašīnas izvilkt 4 bērnus

tautaruna.lv 12.augusts 2022, 18:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Pixabay.com
Lietuvā uz ceļa aizdegās braucoša automašīna, kurā bez vadītājas atradās trīs viņas mazgadīgi bērni un nepilngadīga brāļameita. Pateicoties sievietes ātrajai reakcijai, bērni šajā nepatīkamajā incidentā nav cietuši, vēsta Lietuvas TV3.
Automašīnas vadītājai un bērniem policijas darbinieki snieguši sociālo palīdzību, un viņi nogādāti mājās. “Paldies visiem cilvēkiem, kuri apstājās, lai mums palīdzētu. Paldies ugunsdzēsējiem par operatīvo un ātro darbu. Paldies ]olicijai, kas rūpējas par bērniem un palīdzēja viņiem nokļūt mājās,» sociālajā tīklā Facebook pateicās sieviete.
Policijas pārstāvji ziņu portālam tv3.lt pastāstīja, ka 11.augustā plkst. 20:00 saņemts ziņojums, ka uz Kauņas-Ukmerges ceļa deg vieglā automašīna. Notikuma vietā ieradušies ugunsdzēsēji nodzēsa degošo Volvo V70 . Neviens negadījumā necieta.
Autovadītāja stāstīja, ka braukšanas laikā sākusi just deguma smaku, tad pamanījusi dūmus:
"Vakar bijām uz poliklīniku vakcinēties. Mani trīs bērni, 4, 6 un 9 gadus veci, sēdēja mašīnas aizmugurē. Brāļameita sēdēja priekšējā pasažiera sēdeklī. Brīdī, kas es izbraucu uz galveno ceļu, no mašīnas pārsega apakšas parādījās balti dūmi. Vēl pēc dažām sekundēm automašīnas salonā sāka plūst melni dūmi. Es uzreiz apstājos ceļa malā. Un tad jau bija redzamas liesmas. Es steidzos izvilkt bērnus no mašīnas. Vecākais dēls pats atsprādzējās drošības jostu. Pārējos es atsprādzēju un izvilku." Sieviete stāstīja, ka gan viņa, gan bērni bijuši šokēti: "Bērni bija šokā, jo mamma apstājās kaut kur uz ceļa un lika lēkt laukā no mašīnas. Ieraugot baltus dūmus, man likās, ka motors pārkarsis. Bet tad es ieraudzīju atklātu liesmu. Par laimi, es tajā brīdī tikko biju izbraukusi no sānceļa, tāpēc ātrums nebija liels. Es pirmo reizi biju šādā situācijā. Automašīna gan vairs nav remontējama," Lietuvas TV3 stāstīja sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas