"Ceļotājs laikā" no 2090. gada paredz, ka rīt gaidāma baisa katastrofa

tautaruna.lv 13.augusts 2022, 15:29
 
pexels.com
"Ceļotājs laikā", kurš apgalvo, ka nāk no 2090. gada, sociālajā medijā "Facebook" brīdina citus par baisu katastrofu, kas pasauli skars rīt, 14. augustā, vēsta "Daily Star".

Pašpasludinātais "ceļotājs laikā" brīdina, ka pasaulē plosīsies postoša vētra, kura prasīs daudzu cilvēku dzīvības.

Viņš prognozē, ka šī būs "vēsturē visbriesmīgākā viesuļvētra", kas visspēcīgāk skars ASV austrumu krastu.

"Brīdinu visus, ka esmu ceļotājs laikā no 2090. gada," "Facebook" rakstīja Kims Vindels Nekosa.

"2022. gada 14. augustā Dienvidkarolīnu skars vēsturē vissliktākā viesuļvētra, tā būs pirmās kategorijas vētra, ar sešiem virpuļviesuļiem, kas pārvietosies ar ātrumu 250 jūdze stundā," vīrietis pauda, ka šī vētra radīs ļoti lielus postījumus.

Savu prognozi Kims publicēja "Facebook" grupā "Time Travel".

Viņa ieraksts sociālajā medijā neatstāja vienaldzīgos. Daļa grupas biedru Kimu nosauca par "izredzēto", kam ir spējas paredzēt nākotni.

Tomēr lielākā daļa komentētāju uz šīm prognozēm raugās ļoti skeptiski. Viņu neticību vairo arī tas, ka meteorologi šajās brīvdienās ASV neprognozē vētras.

"Beidzot kāds, kurš apgalvo, ka ir ceļojis laikā, izsaka prognozes. Ja viņam ir taisnība, es mainīšu savu skepsi par ceļošanu laikā," rakstīja kāds grupas biedrs.

"Ja tas, ko viņš saka, patiešām notiktu, man būtu ļoti skumji. Izklausās traģiski. No otras puses... ja viņai būs taisnība, es pēc tam ticēšu ceļošanai laikā," rakstīja kāds cits.

"Kāpēc laika ceļotāji mūs brīdina tikai par sliktiem notikumiem, es nekad neesmu redzējis nevienu, kurš būtu stāstījis par kādu labu notikumu," jautājā grupas dalībnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas