"Sasodītie briesmoņi nogalināja tevi un mani". Vinnicā mirušās Lizas mamma dalās ar pirmo ierakstu pēc traģēdijas

tautaruna.lv 8.augusts 2022, 9:50
 
Ekrānuzņēmums/FB
Pirmo reizi meitas nāvi komentēja Lizas māte. Lizu 14. jūlijā Vinnicā nogalināja Krievijas izšautā raķete. Irina Dmitrijeva, kura pati nokļuva reanimācijā ar smagiem ievainojumiem raķetes uzbrukuma rezultātā, sociālajā tīklā "Facebook" veikusi pirmo ierakstu pēc traģēdijas .

" Es nespēju noticēt notikušajam. Kopš šausmīgās traģēdijas ir pagājis gandrīz mēnesis," raksta Irina. "Bet man šķiet, ka Liza mani gaida mājās... Es visu redzēju savām acīm un atceros, bet tomēr dzīvoju citā realitātē. Es tam neticu... Un es nevēlos dzīvot jaunā briesmīgā realitātē. Mana mīļā meitiņa! Tu biji tik jautra un iemācīji man mīlēt bez nosacījumiem, lai arī kas notiktu! Diemžēl mums kopā bija tik maz laika... Mēs noteikti ar tevi tiksimies. Mana sirds ir ar tevi mūžīgi, mana dvēsele raud...Rašistu sasodītie briesmoņi nogalināja tevi un mani... Lai katra ukraiņa asara kļūst par nāvējošu indi tūkstoš orkiem. Viņiem nav piedošanas, tikai nežēlīga nāve ienaidniekiem!!!"

Irina arī pateicās visiem, kas viņu atbalstīja un atbalsta.

“ Paldies visiem par atbalstu - ģimenei, mīļajiem, draugiem, paziņām, cilvēkiem, kurus pat nepazīstu. Jūs esat tik daudz darījuši manis un Liziņas labā. Paldies visai pasaulei. Es nezinu, kāpēc mani atstāja dzīvot uz šīs zemes, es nesaprotu, kāpēc,” rakstīja Irina Dmitrijeva.

Lizai bija četri gadi un viņa Liza bija meitene ar īpašām vajadzībām. Savā Instagram blogā Irina stāstīja, ka grūtniecības laikā tikusi brīdināta, ka bērns, iespējams, piedzims ar Dauna sindromu. Ārsti, kuri veica pārbaudi, uzstāja uz abortu. Bet Irina nolēma saglabāt grūtniecību un darīja visu, lai meitas dzīve būtu laimīga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas