Ukrainiete nosauc lietas, kas pārsteigušas, pārvācoties uz dzīvi ASV

tautaruna.lv 7.augusts 2022, 16:58
 
Ekrānuzņēmums
Ukrainiete, kura gandrīz pirms desmit gadiem pārcēlās uz dzīvi Ņujorkā, dalās ar lietām, kas viņu visvairāk pārsteidza uzsākot dzīvi ASV, raksta portāls "Insider".

Darja Sokola, ceļojumu emuāru autore, kura dzīvo Ņujorkā, intervijā "Insider" pastāstīja, ka pirmais iespaids par pilsētu nav bijis glaimojošs.

Sokola no Harkivas pirmo reizi uz ASV devās 2013. gadā, lai studētu Vašingtonā. 29 gadus gadus vecā sieviete intervijā "Insider sacīja", ka bija gaidījusi, ka Ņujorka būs skaista, tāda, kādu to bija redzējusi amerikāņu filmās, taču daži rajoni pilsētas nomalē bija netīrāki, nekā viņa bija gaidījusi. Tomēr tas viņu neatturēja 2019. gadā pārcelties uz dzīvi Ņujorkā.

Sokolu pārsteidza sliktie laikapstākļi un atkritumu daudzums, ko viņa pieredzēja, braucot ar autobusu. "Tā bija kā šausmu filma," sacīja sieviete. "Bija ļoti lietains, pērkona negaiss, lietusgāze. Ielas bija tik netīras, visur bija atkritumi. Tik slikti izskatījās."

Sokola apgalvo, ka viņu pārsteidza arī tas, cik draudzīgi cilvēki ir Ņujorkā."Cilvēki ir smaidīgāki," viņa teica. "Ejot pa ielu Amerikas Savienotajās Valstīs, ja uzsmaidāt kādam, aptuveni 90% gadījumu jums smaida pretī."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas