Policija konfiscē "Putina pils" arhitekta īpašumus

tautaruna.lv 6.augusts 2022, 17:30
 
Ekrānuzņēmums
Itālijas nodokļu policija arestējusi ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu saistīta arhitekta īpašumus. Amatpersonas Brešas provincē konfiscējušas "labi pazīstama Brešas uzņēmēja" īpašumus kopumā vairāk nekā 141 miljona eiro apmērā par nodokļu pārkāpumiem, naudas atmazgāšanu un krāpšanu, cita starpā , paziņoja Guardia di Finanza, raksta portāls "Stern".

Kā vēsta ziņu aģentūra "Reuters", vīrietis ir Lanfranko Kirillo (Lanfranco Cirillo).

Kirillo advokāts apstiprinājis, ka viņa klienta īpašumi ir konfiscēti, ziņo "Reuters" taču uzsvēra, ka Kirillo nav vainojams nevienā likumpārkāpumā saistībā ar Itālijas nodokļiem. Turklāt viņa klients pirms daudziem gadiem apmetās uz dzīvi Krievijā un 2014. gadā saņēma Krievijas pilsonību.

Saskaņā ar Itālijas nodokļu policijas sniegto informāciju, starp konfiscētajām mantām bija luksusa dzīvokļi, bankas konti, skaidra nauda, ​​juvelierizstrādājumi, slavenu mākslinieku mākslas darbi un pat helikopters.

Pret uzņēmēju tiek veikta izmeklēšana, jo viņš nav ziņojis par ienākumiem desmitos miljonu apmērā Itālijā laikā no 2013. līdz 2019. gadam, norāda nodokļu izmeklētāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:12

Jaunākās diskusijas