FOTO: "Neticu savām acīm." Milzu bruņurupucis aptur vairāku vilcienu satiksmi

tautaruna.lv 7.augusts 2022, 15:30
 
pexels.com
Neparasta incidenta rezultātā, Lielbritānijā, Norfolkā, uz vairāk nekā stundu tika apturēta vairāku vilcienu kustība, ziņo "Mirror".

Lielbritānijas dzelzceļa pārstāvji ziņo, ka divi piepilsētas vilcieni, starp Noridžu un Stanstedas lidostu, tika aizkavēti uz veselām 90 minūtēm bruņurupuča dēļ.

Nezināmu apstākļu dēļ uz sliedēm atradās ievainots milzu bruņurupucis.

Vilcienu pasažieri nebija apmierināti ar to, ka pirmdienas pēcpusdienā nācās ilgāku laiku pavadīt ceļā. Uzzinot, kas ir patiesais vilcienu kavēšanās iemesls, pasažieri bija vienlīdz pārsteigti un šokēti.

Uzzinot, ka vilcienu satiksmi bloķējis milzu bruņurupucis, transporta pasažieri steidza notikušo iemūžināt fotogrāfijās.

"Tas joprojām ir dzīvs, bet ir ievainots. Es, godīgi sakot, neticēju savām acīm," BBC sacīja vilciena pasažiere Diāna Akersa.

Tikmēr cita pasažiere atzina, ka vilcieni tik ilgi kavējās, jo bruņurupucis bija pārāk liels un smags, lai to varētu vienkārši nocelt no sliedēm. "Vilciens aizkavējās, jo milzīgs bruņurupucis bija pārāk smags, lai to paceltu. Viņš bija iestrēdzis uz sliedēm pēc tam, kad bija aizmucis prom no vietējā savvaļas dzīvnieku centra," mikroblogošanas vietnē "Twitter" rakstīja Lidija.

Pēc dzīvnieka nocelšanas no sliedēm tas tika nogādāts pie speciālistiem. Kā ziņo atbildīgās personas, tad bruņurupucis šobrīd ir pilnībā atveseļojies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas