Ņujorkā melnādainas pusaudzes aizturētas naida noziegumos par "pret baltajiem vērstu uzbrukumu"

tautaruna.lv 6.augusts 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums
Ņujorkas policija aizturējusi divas nepilnagdīgas melnādainas meitenes saistībā ar apsūdzībām naida noziegumos par "pret baltajiem vērstu uzbrukumu", ziņo portāls "FoxNews".

Divas melnādainas pusaudžu meitenes Ņujorkā otrdien tika arestētas un apsūdzētas naida noziegumos saistībā ar uzbrukumu 57 gadus vecai baltai sievietei, kura brauca autobusā Kvīnsā šī mēneša sākumā.

Trešā aizdomās turētā aizvien tiek meklēta.

Melnādainās meitenes autobusā piegāja pie 57 gadus vecas pasažieres un iesita viņai pa galvu ar nezināmu priekšmetu, izraisot ievainojumu un asiņošanu. Uzbrukums ticis veikts izsakot "pret baltajiem vērstus paziņojumus", sacīja policija.

Cietusī sieviete laikrakstam pastāstīja par uzbrukumu, sakot, ka viena no pusaudzēm sākusi kliegt, ka viņa "ienīst baltos cilvēkus, to veidu, kā viņi runā", un apsūdzēja viņu par bijušā prezidenta Trampa fanu.

"Pirms viņi man iesita, meitene ar zaļajiem matiem teica: "Tev laikam patīk Tramps! Vai ne? Tā, kurai ir zaļi mati, viņa teica, ka ienīst baltos cilvēkus, to, kā viņi runā, ienīst balto ādu," sieviete piebilda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas