Ukraiņi atklāj dzēriena recepti, kas palīdzēšot viņu karavīriem uzvarēt Krieviju

tautaruna.lv 28.jūlijs 2022, 2:00
 
Pixabay.com
Slavenā Ukrainas uztura speciāliste Oksana Skitalinska atklāj, kā pagatavot dzērienu, kas padara ķermeni veselīgu un jaunu. Īpaši noderīgs tas esot šobrīd - kara laikā. Šis dzēriens palīdzot dziedēt arī brūces.

"Amerikāņu karavīrs un komandieris Uliss Grānts mīlēja teikt, ka bez sīpoliem viņš nevedīs armiju uzbrukumā," portālam "fakty.ua" stāsta Oksana Skitalinska. Tieši sīpoli ir viņas ieteiktā brīnumdzēriena pamatā.

Dzērienu pagatavot ir ļoti vienkārši: vienu ēdamkaroti sasmalcinātu sīpolu aplej ar vienu glāzi verdoša ūdens un vāra uz ļoti zemas uguns 5 minūtes.

Iegūto dzērienu atdzesē un liek mierā aptuveni 2 stundas. Tad to var dzert. "Pietiek ar vienu glāzi dienā, piemēram, pēcpusdienā. Man parasti prasa, cik ilgi to var lietot. Vienmēr saku - cik vien ilgi tīk un ir vajadzīgs. Tiesa, iesaku paņemt nelielus pātraukums starp šī dzēriena kursiem," saka speciāliste.

Portāls NRA jau vairākkārt rakstījis par sīpola dziednieciskajām īpašībām.

Sīpoli satur daudz šķiedrvielu un antioksidantu. Tie ir arī bagāti ar B un C vitamīniem, dzelzi, kāliju, fosforu, kalciju un mangānu.

* Šis ieteikums ir tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tas neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas