Meiteni, kas pazuda Rīgā, atrod purvā, netālu no Usmas ezera

tautaruna.lv 21.jūlijs 2022, 13:09
 
F64
Nesen vēstīts par bezvēsts pazudušo Poļinu Karamiševu, kura jūnija beigās izgāja no savas dzīvesvietas Rīgā un devas nezināmā virzienā. Diemžēl saņemtas skumjas ziņas. Pēc apjomīgiem meklēšanas pasākumiem sievieti izdevās atrast kādā meža masīvā netālu no Usmas ezera Talsu novadā bez dzīvības pazīmēm, vēsta raidījums "Degpunktā".

Par 21 gadu vecās Polinas pazušanu kļuva zināms 19. jūnijā, kad likumsargi sievieti izsludināja oficiālā meklēšanā. Sākotnējā informācija, kas bija pieejam policijai, liecināja, ka sieviete 18. jūnijā izgāja no savas dzīvesvietas Rīgā, Jāņa Asara ielā, un mājās tā arī nav pārnākusi.

Jaunas detaļas, kas būtiski mainīja meklēšanas virzienu, atbildīgie dienesti saņēma tajā pat dienā, vakarpusē. Poļinu apkārtējie pamanīja uz Ventspils šosejas, sabiedriskā transporta pieturā “Usma”, kā arī degvielas uzpildes stacijas “Gotika auto”. Intensīvie meklēšanas pasākumi noritēja vairākas dienas, tajos piedalījās ne vien policisti, bet arī brīvprātīgie.

Tā kā likumsargi meitenes meklēšanu turpināja, jaunas detaļas par tās iespējamo atrašanās vietu saņemtas jau 16. jūlijā un “Bezvests.lv” brīvprātīgie aptuveni 25 cilvēku sastāvā veica atkārtotu vizīti Usmas ezera pusē. Mērķis šoreiz bija saistīts ar meža masīva pārmeklēšanu.

“Sadalījām meža teritoriju uz dažiem sektoriem, vienu no sektoriem apsekoja policijas pārstāvji, citi “Bezvests.lv” brīvprātīgie. Jau pusotru stundu laikā uzgājām cilvēka ķermeni. Konkrēti pateikt, vai tā bija Poļina, mēs nevaram - to jau noteiks ekspertīze. Tas bija netālu no Usmas ezera, pavisam tuvu. Sievietes mirstīgās atliekas atradās purvainā vietā, pieļauju, ka bez iemaņām staigāt pa purvu, tik vienkārši tajā vietā nevarēja tikt. (DP: Tiešām purvā?) Līķis atradās konkrēti purvainā vietā, applūdušā posmā,” saka “Bezvests.lv” pārstāvis.

Valsts policijā apstiprina, ka bezvēsts pazudušās Poļinas meklēšana ir pārtraukta, tāpat likumsargi apstiprina bojāgājušās sievietes identitāti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas