Veiksminieks no Latvijas neparastā veidā uzzinājis par gaidāmo laimestu

tautaruna.lv 19.jūlijs 2022, 20:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Kādam vīrietim no Latvijas pamatīgi paveicies - vasaras sākumā viņš izlasījis savu horoskopu, kurā teikts, ka ir iespējama veiksme loterijā. Kā izrādās, tad pareģotais arī piepildījies.
Kā liecina informācija "Latvijas loto" mājaslapā, tad veiksminieks Simtgades loterijā ticis pie 10 000 eiro liela laimesta. Turklāt izrādās, ka šī nav vienīgā reize, kad vīrietis laimējis loterijā. Arī iepriekš viņam izdevies laimēt naudas balvas, kuru kopējais apmērs sasniedzis 36 000 eiro.
"Atceros, ka vasaras sākumā izlasīju horoskopu, ka ir iespējama veiksme loterijās, tāpēc laimestu klusībā ļoti gaidīju, taču, kad to ieraudzīju, biju pārsteigts," stāsta laimesta īpašnieks.
Veiksminieks stāsta, ka iegūto laimestu plānojis tērēt auto remontam, vēsta "Latvijas loto".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

Kāpēc nav pierakstīts - Apmaksāta Latloto reklāma? Apnikuši jau šie anonīmie "veiksminieki".

20.jūlijs 2022, 9:19 Atbildēt

Es arī , jau vairākas reizes izlasījusi, ka būšu to laimīgo sarakstā, kas vinnē. Pērku loterijas, pērku latlotto internetā, bet kā nelaimēju, tā nelaimēju. Un ļoti nepatīk superbingo, kur tikai skandina, pērkat biļetes, nelaimējošās iesūtiet, bet kāda jēga. Nu superbingo ir pārvērtusies par jaunu automašīnu lobēšanu. Cik tūkstoši spēlē šo spēli, tērē savu naudu, lai no tūkstošiem viens laimētu jaunu auto.

20.jūlijs 2022, 10:41 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas