Vai astrologu prognozes par kara gaitu Ukrainā piepildās?

tautaruna.lv 21.jūlijs 2022, 2:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Pixabay.com
Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, astrologi no dažādām pasaules valstīn, tostarp Latvijas, izteica dažādas prognozes, par kara gaitu. Pārbaudām, cik šīs prognozes ir bijušas precīzas.

Pagrieziena punkts - marta beigās

Astroloģe no Austrālijas Andžela Pērla marta sākumā prognozēja, ka zināma deeskalācija Krievijas karā pret Ukrainiu gaidāma pēc 12. marta, taču tas nebūt nenozīmējot karadarbības beigas. "Saturns un Urāns paliks spriedzē. Es neredzu pamieru starp Krieviju un Ukrainu," saka Pērla.

Pērlai bija arī pārliecība, ka karš neievilksies gadiem, bet arī nebeigsies tik drīz. Astroloģe karadarbību saskata vēl tuvāko trīs četru mēnešu laikā un par pagrieziena punktu sauc marta beigas: “Marta beigās izkrīt labāki karšu izkārtojumi... Krievijas karaspēks atkāpsies. Bet kādu iemeslu dēļ es nezinu… Un situācija normalizēsies." Pērlas prognozes izlasāmas šeit: Astroloģe prognozē, kad beigsies karš Ukrainā.

Karš ilgšot 23 nedēļas

Latviešu astrologs Edijs Spāre 10. martā paredzēja, ka karš Ukrainā ilgs 23 nedēļas. Arī pēc viņa prognozēm, aktīva karadarbība sāks mazināties no 9. vai 10. marta, savukārt piektajā karadarbības nedēļā - ap 30. vai 31. martu - , pēc viņa prognozēm, Krievijas armijai bija jāsākas nopietns lūzums un "aplauziens". Edija Spāres 10. marta prognozes.


“Sākot ar marta beigām Krievijas agresija cietīs ļoti lielas neveiksmes un zaudējumus, ka praktiski Krievijas karaspēks pāries no uzbrukuma uz ierakumu aizsardzību un mēģinās noturēties ieņemtajās teritorijās, bet par laimi tas kopumā nebūs iespējams. Tā tas turpināsies vēl veselu mēnesi un maija sākumā Krievijas karaspēks būs jau zaudējis praktiski visas jaunās okupētās teritorijas un mēģinās noslēgt miera līgumu ar Ukrainu, lai vismaz Krimas pussalu atstāj Krievijai. Krievija visādi draudēs un terorizēs visu šo laiku ne tikai Ukrainu, bet visu pārējo pasauli. Gumijas stiepšana līdz jūnija sākumam, kad visas Krievijas cerības izplēnēs kā sapnis un nāksies atteikties ne tikai no Krimas un pārējiem Ukrainas apgabaliem, bet palēnām arī no Kēnigsbergas, Kuriļu salām un daudzām citām nelikumīgi okupētām teritorijām," 25. martā savas prognozes precizēja Edijs Spāre.




Jūlijā kara laukā iestāšoties nosacīti mierīgāks laiks

Ukraiņu astrologs Vlads Ross 30. aprīlī prognozēja, ka aprīlis, maijs un jūnijs, pēc viņa teiktā, būs ļoti smags laiks Ukrainai. Viņš neizslēdza, ka Krievija varētu pielietot arī ķīmiskos vai takstiskos ieročus vai vismaz vēlēties to darīt. Tiesa, pēc viņa teiktā, Ukraina tikšot pasargāta no atomieročiem, bet tas nenozīmē, ka bumba nevarētu eksplodēt kaut kur citur pasaulē, piemēram, okeānā. Un tikai pēc tam - sākot ar jūliju, iestāšies nosacīti mierīgāks laiks. Krievijas armija savu karaspēku no Ukrainas izvedīšot rudenī. Pēc V. Rosa teiktā, Ukraina atgūšot arī Krimu. Vlada Rosa prognozes izlasāmas šeit

Kāda situācija Ukrainā ir šobrīd?

Krievijas karspēks no Kijivas tuvumā esošās Bučas, Hostomeļas, kā arī Čornobiļas un citām aptuveni 30 apdzīvotām vietām atkāpās aprīļa pirmajās dienās. Bet tas nenozīmēja kara beigas. Karš Ukrainā ilgst jau pilnas 20 nedēļas. Jūnija sākumā Ukrainas prezidents Volodimurs Zelenskis sacīja, ka Krievija okupējusi aptuveni piektdaļu Ukrainas teritorijas.

Ukraina joprojām tiek nežēlīgi bombardēta. 29. jūnijā Ukrainas pilsētā Kremenčukā ļaužu pilnā tirdzniecības centrā trāpīja Krievijas armijas izšautā raķete. Krievijas raķešu triecienā Vinnicas centram Ukrainas vidienē ceturtdien tika nogalināti vismaz 23 cilvēki, bet 115 guvuši ievainojumus. Pēc Lielbritānijas izlūkdienestu ziņām, Krievijas armija gatavojas Severskas un Bahmutas ieņemšanai

Pēc Krievijas militārā iebrukuma Ukrainā 24.februārī, Ukrainas austrumu un dienvidu reģionos turpinās aktīva karadarbība. Visā Ukrainas teritorijā notiek Krievijas veiktie gaisa uzlidojumi, t.sk. raķešu uzlidojumi, kā rezultātā iedzīvotājiem jādodas uz patversmi. Aicinām Latvijas valstspiederīgos nopietni izturēties pret gaisa trauksmi, un meklēt patvērumu nozīmētajās drošajās vietās. Vēršam uzmanību, ka Latvijas vēstniecības Kijivā darbība nav pilnībā atjaunota, tāpēc lūdzam ņemt vērā, ka vēstniecībai ir ierobežotas iespējas sniegt konsulāros pakalpojumus,” Liecina Ārlietu ministrijas publiskotā informācija

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas