Toms Bricis zina, kad beidzot kļūs nedaudz vēsāks

Portāls nra.lv 2.jūlijs 2022, 12:21
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Karstuma vilnis svētdien tikpat kā visā Latvijā būs beidzies, tomēr laiks vēl saglabāsies ļoti silts, temperatūra naktī uz svētdienu 13...18 grādi, dienā 22...27 grādi, valsts galējos austrumos vēl līdz 29 grādiem. Vietām Vidzemē un Latgalē īslaicīgas pērkona lietusgāzes, portālā lsm.lv raksta Toms Bricis.

Toms Bricis atgādina, ka

, ka tveicīgā laikā katrs negaiss ir potenciāli bīstams un var atnest pēkšņas, spēcīgas vēja brāzmas, ļoti stipru lietu, kas izraisa īslaicīgus plūdus, pasliktina redzamību; autovadītājiem jāuzmanās no akvaplanēšanas. Tāpat iespējama lielgraudu krusa.

Pirmdien laiks saglabāsies līdzīgs - vietām, pārsvarā Vidzemē un Latgalē, pērkona negaiss, temperatūra ap 23...28 grādiem, bet otrdien kļūs par dažiem grādiem vēsāks, Kurzemes piekrastē vietām tā nesasniegs 20 grādus.

Turpmāk nākamnedēļ temperatūra pārsvarā 18...23 grādu robežās, pastāv iespēja, ka ceturtdien un piektdien temperatūra vietām būs tikai ap 15 grādiem, ik dienu kaut daļā Latvijas gaidāms lietus, iespējams arī negaiss, bet lielākoties tomēr spīdēs saule.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas