"Esmu šokā", soctīklos kritizē hokejista Mika Indraša lēmumu

tautaruna.lv 29.jūnijs 2022, 20:20
 
Romāns Kokšarovs / F64
Latviešu hokejists Miks Indrašis savu karjeru turpinās Krievijas komandā Maskavas “Spartak”, paziņojusi vienība. Līgums ticis noslēgts uz vienu gadu.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" sašutumu pauž arī leģendārais basketbolists Valdis Valters: "Nu šitais man nepatīk!"

Kā ziņo portāls "Leta", aizvadītajā KHL čempionātā 31 gadu vecais Indrašis aizvadīja 46 spēles Maskavas apgabala "Vitjaz" un Leonīda Tambijeva vadītās Vladivostokas "Admiral" rindās, gūstot 17 (7+10) rezultativitātes punktus.

Tāpat uzbrucējs aizvadītajā sezonā piedalījās Pekinas olimpiskajās spēlēs un sezonu pabeidza "Biel-Bienne" komandā Šveices čempionātā. Pēc klubu sezonas trauma viņam liedza startu pasaules meistarsacīkstēs.

KHL Zvaigžņu spēles un deviņu pasaules čempionātu dalībnieks kopumā 524 KHL mačos ir sakrājis 302 (134+168) rezultativitātes punktus.

Aizvadītajā sezonā "Spartak" pamatturnīrā ar 56 punktiem 48 spēlēs ierindojās septītajā vietā Rietumu grupā.

Izslēgšanas spēļu otrajā kārtā "Spartak" iekļuva bez cīņas, no līgas izstājoties Helsinku "Jokerit", bet otrajā kārtā galvaspilsētas klubs ar 1-4 zaudēja Sanktpēterburgas SKA.

Jau vēstīts, ka otrdien "Admiral" paziņoja, ka tās treneris arī nākamsezon būs bijušais Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Leonīds Tambijevs, bet viņam asistēs cits Latvijas speciālists Andrejs Banada.

Pagājušajā sezonā "Admiral" rindās bez Indraša spēlēja arī Rihards Bukarts.

Pēc Krievijas karadarbības uzsākšanas Ukrainas teritorijā aprīļa beigās tika pieņemts grozījums Sporta likumā, kas paredz, ka sportistiem un sporta darbiniekiem ir liegts iesaistīties jebkādās sacensībās, kas norisinās Krievijā vai Baltkrievijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas