VIDEO: Disnejlendas darbinieks rupjā veidā izjauc bildinājumu

tautaruna.lv 18.jūnijs 2022, 20:33
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Pārim no Vācijas Disnejlendas apmeklējums vēl ilgi paliks atmiņā. Diemžēl šorez ne pozitīvā ziņā, par to īpaši parūpējās izklaides parka darbinieks.

Parīzē esošās Disnejlendas darbinieks rupjā veidā sabojāja kāda pāra vienu no skaistākajiem dzīves brīžiem.

31 gadus vecais Ante no Vācija nolēma bildināt savu mīļoto sievieti,

Viņš atzīst, ka Disnejlenda viņiem abiem ir īpaša vieta, tāpēc nebija divu domu, ka bildinājums jāizsaka tieši šajā vietā.

Vīrietis savu mīļoto uzveda uz mazas skatuves, iepretim Apburtās princeses pilij.

Ante notupās uz viena ceļa, no kabatas izņēma kastīti ar gredzenu un jautāja savai mīļotajai, vai viņa vēlas ar viņu precēties. Sieviete paspēja vien pateikt jā, kad parka darbinieks viņus padzina no skatuves.

Viņš ne tikai aizrādīja pārim, bet arī izņēma no Antes rokām kastīti ar gredzenu un noskrēja no skatuves, aicinot jauno pāri sekot.

Ante paspēja vien darbiniekam pateikt, ka mīļotā sieviete ir piekritusi precēties. Darbinieks bez emocijām atzina, ka tas ir labi, bet labāk to darīt lejā no skatuves.

Reaģējot uz notikušo Disnejlendas pārstāvji atvainojās pārim, vēsta medijs "People".

"Mēs esam izteikuši sirsnīgu atvainošanos pārim. Mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai viņiem kompensētu šo situāciju," sacīja Disnejlendas pārstāvis.

Disnejlenda piedāvāja pārim pavadīt bezmaksas brīvdienas atrakciju parkā un nakšņošanu. Pāris atteicās no šī piedāvājuma. "Es vairs nevēlos apmeklēt Disnejlendu. Viņi nevar mums atgriezt to mirkli," sacīja Ante.

Ante min, ka uz skatuves, kurā bildināja mīļoto, visu dienu noris dažādi priekšnesumi. Viņš bija lūdzis kādam citam parka darbiniekam atļauju, izmantot brīdi, kad tur nenorisinās priekšnesumi, lai bildinātu mīļoto. Parka darbinieks bija devis savu atļauju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:59

Jaunākās diskusijas