Medicīnas darbiniece izmanto seniora uzticību un nozog vairākus tūkstošus

tautaruna.lv 17.jūnijs 2022, 18:30
 
pexels.com
Slimnīcas darbiniece no Lielbritānijas vairāku gadu garumā izkrāpusi naudu no seniora. Viņai beidzot piespriesta taisnīga tiesa, vēsta "Daily Mail".

44 gadus vecā slimnīcas darbiniece Vorevana Lī divu gadu garumā no seniora vārdā Džeralds Bīčs nozagusi vairāk nekā 12 000 Lielbritānijas mārciņu.

Voverana strādāja Dārentlejas slimnīcā, Dārtfordā, kad iepazinās ar Džeraldu.

Viņa slimnīcā strādājā, kā mediķu atbalsta persona, kas pieskatījusi un aprūpējusi cilvēkus gan pirms, gan pēc operācijām.

83 gadus vecais Džeralds Bīčs slimnīcā sadraudzējās ar Vorevenu laikā, kad viņa regulāri piegādāja viņam maltītes. Seniors uzticējās slimnīcas darbiniecei. Sieviete pēcāk izmantoja vīrieša uzticību un izkrāpa no viņa vairākus tūkstošus.

Sieviete centās rīktoies tā, lai viņu nepamanītu. Viņa ik pēc pāris dienām no seniora konta izņēma vairākus simtus mārciņu. Kā rezultātā šādi rīkojoties, divu gadu laikā, viņa nozaga 12 181 mārciņu.

Sievietes nelikumīgās darbības tika atmaskotas tad, kad viņa centās nozagt ļoti minimālu summu - 4,18 mārciņas. Kā tiek ziņots, tad Džeralda kaimiņiene bija pārsteigta par viņa finansiālo situāciju un brīdināja par to sociālo dienestu, kas atklāja to, ka Voverena zog naudu.

Vovarena tiesas priekšā noliedza to, ka būtu zagusi. Tomēr iegūtie pierādījumi nepārprotami liecināja par to, ka viņa ļaunprātīgi izmantojusi vecā vīrieša uzticību, lai viņu apzagtu.

Par pastrādāto noziegumu tiesa sievietei piespriedusi cietumsodu. Viņai cietumā būs jāaizvada divi gadi un trīs mēneši.

Izrādās, ka Voverena ar Džeraldu bija pazīstami kopumā 12 gadus. Viņa regulāri sniegusi palīdzību vecajam vīram, nesaņemot par to samaksu.

Džeralds apgalvo, ka Vovarena ir nozagusi viņa ietaupījumus, kuri bija paredzēti krīzes situācijām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas