Šausmas Harkivā: cilvēku acu priekšā iet bojā zīdainis

tautaruna.lv 7.jūnijs 2022, 17:30
 
F64
Lai arī okupantu spēki ir padzīti no Harkiva apgabala ciematiem, situācija tur ir saspringta – pilsētas dažādus rajonus apšauda ar smago artilēriju, tiek veikti raķešu triecieni, TV3 Ziņas vēsta speciālreportāžā no turienes.

TV3 Ziņu filmēšanas grupa, ziņojot no Brīvības laukuma Harkivā, kur februāra beigās tika iznīcināta Harkivas apgabala administrācijas ēka, secina, - apšaudes turpinās katru dienu un katru nakti. Lai arī okupantu spēki ir padzīti no Harkivas apgabala ciematiem, situācija tur ir saspringta. Pilsētas dažādus rajonus apšauda ar smago artilēriju, tiek veikti raķešu triecieni.

Ukrainas armijas Harkivas apgabala brigādes komandieris:
“Ļoti daudz raķešu triecienu. Nesen bija apšaudes. Tas bija gan pirms divām dienām, gan vakar. Katru dienu iet bojā cilvēki. Aizvakar mēs bijām liecinieki pie 602. mikrorajona. Tur bija raķešu triecieni. Mazs bērns - pieci vai seši mēneši - gāja bojā, viņa tēvs, sieviete gados. Vēl viens vīrietis. Uz zemes gulēja cilvēki ar norautām kājām. 21. gadsimtā, civilizētā pasaulē, Eiropā, Eiropas centrā? Tas ir nepieņemami.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas