Medmāsa tiek apsūdzēta tīšā zīdaiņa noindēšanā

tautaruna.lv 4.jūnijs 2022, 11:47
 
pexels.com
Lielbritānijas bērnu slimnīcā noticis traģisks negadījums. Birmingemas bērnu slimnīcas medmāsa tiek apsūdzēta zīdaiņa noindēšanā, ziņo "The Sun".

Bērnu slimnīcā strādājošā medmāsa tika aizturēta īsi pēc traģiskā notikuma - zīdaiņa nāves.

Kā tiek ziņots, tad policija aizturēja 27 gadus veco Bērnu slimnīcas medmāsu, aizdomās par iespējamu indes ievadīšanu bērna organismā ar nolūku apdraudēt tā dzīvību.

"Mēs esam arestējuši 27 gadus vecu sievieti saistībā ar zīdaiņa nāvi," 19. maijā ziņoja policija. Sieviete tika arestēta īsi pēc tam, kad dzīvību reanimācijas nodaļā zaudēja zīdainis.

"Sieviete tika arestēta ceturtdienas vakarā [..], aizdomās par tīšu indes ievadīšanu organismā ar nolūku apdraudēt zīdaiņa dzīvību."

Slimnīcas darbiniece tika aizturēta uz neilgu laiku. Šobrīd policija viņu ir atbrīvojusi un turpinās izmeklēšana.

Īsi pēc aizturēšanas, slimnīca nolēma atstādināt no darba, iespējams, vainīgo darbinieci.

Slimnīcas pārstāvji sola izskatīt arī citas lietas, kas ir saistītas ar konkrēto bijušo darbinieci. "Nav šaubu, ka slimnīca izskatīs arī iepriekšējās lietas, kurās viņa ir bijusi iesaistīta. Tas ir šausminoši."

Šobrīd nav zināmi plašāki notikuma apstākļi.

Birmingemas Bērnu slimnīca ir viena no Apvienotās Karalistes vadošajiem specializētajiem pediatrijas centriem. Tā aprūpē bērnus un jauniešus līdz 16 gadu vecumam. Gada laikā slimnīcā tiek ārstēti aptuveni 90 000 pacienti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas