Pēc ASV kongresmeņa izteikumiem par NLO apdraudējumu, profesors pastāsta vairāk par citplanētiešu eksistenci

tautaruna.lv 29.maijs 2022, 19:46
 
Pixabay
Profesors Braiens Kokss ir dalījies pārdomās par citplanētiešu pastāvēšanu un brīdinājis, ka lielākais drauds cilvēces nākotnei ir "perspektīvas trūkums", ziņo portāls "Daily Star".

Citplanētieši var pastāvēt, bet ne mūsu galaktikā, apgalvo profesors Braiens Kokss. Tādas civilizācijas kā mūsējā ir “ārkārtīgi retas”, vidēji katrā galaktikā būtu tikai viena.

Kokss izteica viedokli pēc ASV kongresmeņa Andrē Kārsona apgalvojumiem, ka NLO ir "potenciāls drauds valsts drošībai". Amerikāņu politiķis brīdināja, ka tie (citplanētieši) ir "īsti" un "ir jāpēta".

Profesors Kokss atzina, ka tas ir "viens no lielākajiem noslēpumiem", vai saprātīgas citplanētiešu dzīvības formas ir atradušas ceļu uz Zemi.

"Taču, runājot par inteliģenci, jādomā par vienu lietu, par dzīvības izcelsmi uz Zemes. Bija nepieciešama četri miljardi gadu,kad no dzīvības rašanās uz Zemes nonacām līdz civilizācijai," saka profesors.

"Tā ir trešā daļa no vecuma, un tas ir ilgs laiks, tāpēc tas var norādīt, ka mikrobi var būt izplatīti, bet tādas lietas kā mēs var būt ārkārtīgi reti. Novērojamajā Visumā ir divi triljoni galaktiku, esmu pārliecināts, ka tur ir arī citas," viņš apgalvo.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:36

Jaunākās diskusijas