Soctīklos publisko Saeimas balsojumu, kas esot ļāvis Ždanokai kandidēt Eiroparlamenta vēlēšanās

tautaruna.lv 25.maijs 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Saeimas deputāts piedāvā aplūkot 2004.gada Saeimas balsojumu, kas, pēc viņa teiktā, ļāvis Ždanokai kandidēt Eiroparlamenta vēlēšanās.

Saeimas deputāts un arhitekts Aleksandrs Kiršteins mikroblogošanas vietnē "Twitter" publicējis ierakstu, kas guvis ievērību daudzu cilvēku acīs.

"Te Jaunā Laika nodevēji, kas 2004.g. balsoja par Ždanokas tiesībām kandidēt Eiroparlamenta vēlēšanās pēc histēriskiem Kalnietes un VVF aicinājumiem ievērot Kremļa aģentu ,,cilvēktiesības”, raksta Kiršteins.

Bolsojums noticis 2004.gadā sakarā ar Eiropas Parlamenta vēlēšanu likumu, Par likumprojekta ar dok. nr.1912 pieņemšanu 3.lasījumā.

PAR šo likumprojektu nobalsojuši aizvien politikā esoši, Edgars Jaunups, Andrejs Klementjevs, Ainars Latkovskis, Jānis Reirs un citi.

PRET šo likumprojektu balsojuši Andis Kāposts, Aleksandrs Kiršteins, Māris Kučinskis, Andris Ārgalis, Krištopans Vilis, Inese Vaidere, Arvīds Ulme un citi.

Pēc balsojuma saņemts deputātes Ausmas Ziedones-Kantānes iesniegums, kurā raksta, ka kļūdījusies balsojot, vēlējusies balsot "pret".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas