VIDEO: Pēc pensijas saņemšanas pie sirmgalves ierodas svešs vīrietis un viņu aplaupa

tautaruna.lv 24.maijs 2022, 1:30
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Sociālā medija "Facebook" lietotājs Andris brīdina citus par zagļu uzdarbošanos. Viņa 95 gadus vecās vecmammas mājā ienācis nepazīstams vīrietis un nozadzis naudu.

"Lūdzu pabrīdiniet savus gados vecākos radiniekus slēgt durvis un nelaist mājā svešiniekus," "Facebook" raksta Andris.

Viņš ziņo, ka vakar, 19. maijā ap pusdivpadsmitiem dienā pie viņa vecmammas mājās ieradās svešs vīrietis.

Vīrietis pie seniores ieradās tieši pensijas dienā. Pastniece seniorei atnesa pensiju un aptuveni pusstundu pēc tam pie viņas ieradās nepazīstamais vīrietis.

"[...] manas vecmammas mājā iegāja spilgti ģērbies ap 30 - 40 gadus vecs vīrietis, runājis krievu valodā ar izteiktu akcentu, no kā vecmamma izdarījusi secinājumu, ka nav vietējais."

Vīrietis esot rokās turējis banknotes un sacījis, ka pārdodot cukuru un viņam nepieciešams izmainīt naudu.

"Vecmamma izvilkusi turpat blakus nolikto nupat saņemto pensijas naudu, kuru vīrietis uzreiz izņēmis viņai no rokām. Tālāk jautājis, kur vēl ir nauda un devies uz guļamistabu, sācis pārmeklēt skapi, kad vecmamma aizklibojusi līdz guļamistabai un sākusi uz to kliegt, vīrietis izgājis laukā, aizgājis uz citu istabu, sācis rakāties pa plauktiem, atkal atgriezies guļamistabā, pārbaudījis gultu, pastāvīgi prasot, kur nauda."

Vīrietis pēcāk iegāja vēl citā istabā, kurā esot aizslēgts skapis. Viņš izlauza skapja durvis un sācis no tā ņemt ārā visas mantas. "[...] kad vecmamma aizklibojusi līdz istabai un sākusi sist, atstājis 150€ un aizgājis aiznesot līdzi 550€."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas