Kijivas bokseris gājis bojā cīņās par "Azovstaļ"; māte dalās ar pēdējo saraksti

tautaruna.lv 15.maijs 2022, 19:29
 
Ekrānuzņēmums
"Tu biji ļoti labs dēls," Ukrainas aizstāvja māte apstiprina sava dēla, Kijivas boksera, nāvi, sociālajā vietnē dalās ar pēdējo saraksti ar dēlu, ziņo portāls "Focus.ua".

Zināms, ka sportists dienējis Ukrainas bruņotajos spēkos un pēdējās dienās kopā ar citiem Ukrainas karavīriem atradies "Azovstaļ" rūpnīcas teritorijā. Boksera nāvi apstiprināja viņa māte.

Kijivas boksa čempions Artjoms Moša miris Mariupoles aizstāvēšanas laikā, vēsta Kijivas Boksa federācija sociālās vietnes "Facebook" lapā.

Boksera nāvi apstiprināja arī viņa māte Irina Jegorčenko, kura arī ierakstīja ierakstu savā "Facebook" lapā.

"05/08/2022. Mans dēls nomira Azovstaļā. Moša Artjoms Sergejevičs. Viņš devās mūžībā un atrodas mūžīgā mājvietā. Dieva rokas ir vienīgā vieta, kur es varu palaist savu dēlu. Viņš nomira ar cieņu, aizstāvot Ukrainu. Dievs aizveda viņu mājās. Paldies visiem, kas stāvēja blakus, lūdzās, gavēja, cīnījās. Pēdējā sarakste ar viņu un mana varoņa fotogrāfija. "Tu biji ļoti labs dēls.Tiekamies, dēls, debesīs. Mamma, kura tevi mīl un gaida ciemos. ” rakstīja Irina Jegorčenko, pievienojot ekrānuzņēmumu no pēdējās sarakstes ar savu dēlu.

Iepriekš Azovstalas aizstāvji skaidroja, kāpēc nepadevās Krievijas karaspēkam. Tie, kas cīnījās par Azovstalu, bija liecinieki krievu okupantu kara noziegumiem Mariupolē, sacīja Azovas pulka izlūkošanas nodaļas virsnieks. Krievija visus "Azovas" uzskata par teroristiem, viņiem draud cietums, ja viņi padosies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas