Golubevas padomnieces izteikumi soctīklos raisa neizpratni

tautaruna.lv 10.maijs 2022, 19:44
 
Ekrānuzņēmums
Ikšlietu ministres padomnieces Lindas Curikas izteikumi sociālajos tīklos par bruņuvestu nēsāšanu raisa cilvēkos neizpratni.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" cilvēkiem nesaprotams licies Lindas Curikas, iekšlietu ministres padomnieces, ieteikums nēsāt bruņuvesti, ja ir drošības apdraudējums, vēlāk komentāros atbildot, ka tādas nemaz nav iespējams iegādaties.

Šobrīd Curika ierakstu ir izdzēsusi, tomēr soctīklu lietotāji saglabājuši ekrānuzņēmumu.

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

Sociālajās vietnēs pēdējo dienu kontekstā vērojama neapmierinātība ar Iekšlietu ministrijas darbu.

Bens: "Iekšlietu ministrija, Valsts policija un Valsts drošības dienests pašreizējo vadītāju vadībā turpina strauji degradēties, vairojot tiesisko nihilismu un cilvēku nedrošības izjūtu. Acīmredzot kārtību sargājošās struktūras situāciju nekontrolē."

Roberts: "Tad sanāk, ka amatus mūsu valstī dala seksuālās piederības dēļ? man vienalga kurš ar kuru guļ, bet šī sieviete vienkārši nav pelnījusi augstu amatu iekšlietu ministrijā. Šī partija turpina nepelnīti debilizēt valsti."

Ģirts: "Cilvēki domā, ka Golubeva ir ministre un viņa kaut ko vada. Tas ir pārpratums. Golubeva ir politiķe, tātad cilvēks bez izpratnes par jomu. Patiesībā ministriju vada valsts sekretārs Dimitrijs Trofimovs."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas