Jaunlaulātie kāzu nakti spiesti aizvadīt aiz restēm; kas notika?

tautaruna.lv 8.maijs 2022, 20:18
 
pexels.com
Kāzas ir viens no dzīves skaistākajiem notikumiem. Par atmiņā paliekošām kāzām parūpējās 26 gadus vecā Klēra no Lielbritānijas, ziņo "The Sun".

26 gadus vecā Klēra 2019. gadā apprecējās ar 33 gadus veco Īmonu. Pavisam nesen noslēdzās tiesas prāva saistībā ar pāra kāzām. Kas notika?

Līgava un līgavainis kāzu svinību laikā sarīkoja īstu haosu.

Klēra svinību laikā uzbruka savai mammai ar augstpapēžu kurpi. Viņa ar kurpes papēdi sita savai mammai pa galvu.

Kā ziņo policija, tad incidents izcēlies pateicoties tam, ka Klēras mamma Šerila Anna bija izteikusi jaunajai līgavai nepatīkamas replikas par viņas vīru. Māte apgalvoja, ka Īmons nav seksuāli piemērots viņas meitai, kā arī to, ka viņa sapņo par savu znotu.

Konflikts izcēlās ne tikai meitas un mātes starpā, bet arī jaunā līgavaiņas un Šerilas Annas partnera starpā. Vīrieši sāka kauties. Kautiņā, lai aizstāvētu līgavaini, iesaistījās arī jaunā vīra brālis. Abi brāļi Šerilas Annas draugam nodarīja smagus miesas bojājumus.

Kāzas izvērtās ļoti spraigas. Pēc konflikta svinības turpināja savu gaitu. Taču vēlāk, naktī, izcēlās jauns konflikts starp jauno vīru un dīdžeju. Īmons piekāva dīdžeju.

Kā rezultātā jaunais pāris kāzu nakti bija spiests aizvadīt policijas iecirknī. Tur viņi atradās kopumā divas dienas.

Šobrīd ir noslēgusies tiesas prāva saistībā ar jaunlaulāto nodarīto kaitējumu Šerilai Annai un viņas partnerim. Meitai ir mātei jāsamaksā 1000 mārciņu liela kompensācija. Savukārt viņas vīram ir noteikta sociālā uzraudzība uz deviņiem mēnešiem, kā arī viņam ir jāveic 160 stundu ilgs sabiedriskais darbs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:00

Jaunākās diskusijas