FOTO: Ogres novada pašvaldība aicina okupantus braukt mājās

tautaruna.lv 5.maijs 2022, 1:30
 
Ekrānuzņēmums
"Slepkavu slavinošiem pieminekļiem nav vietas Latvijā", Ogrē izvietoti plakāti, kas pauž viedokli par okupācijas laika pieminekļiem.

Kā jau vēstīts iepriekš Ogres novads kā pirmais Latvijā uzsācis okupācijas laika pieminekļu demontāžu, kā arī pārdēvējis virkni ielu, kuru nosaukumos ietvertas padomju laika liecības.

Lai nepārprotami skaidri norādītu savu attieksmi, pie Ogres novada pašvaldības ieejas izvietots plakāts ar tekstu "Slepkavu slavinošiem pieminekļiem nav vietas Latvijā. Okupanti - brauciet mājās!" Plakāti pie Ogres novada pašvaldības (Ogres novads) būs līdz 9. maijam.

Komentāri, zem ieraksta:

"Visu cieņu par plakātiem! Tādiem jābūt arī Rīgā!"

"Pieminekļi tika uzlikti par godu krievu okupantiem un nodevīgiem latviešu skrandu proletāriešiem,kuri viņus atbalstīja. Starp ''Baigo gadu'' pie mums un šobrīd Ukrainā notekošo atšķirība ir tikai mērogos, ko nosaka militārās tehnikas progress."

"Nu būsim reāli - tāda tipa pieminekļiem ir jāatrodas attiecīgās vietās, piemēram, muzejos. Un tādu pieminekļu vietā jābūt moderniem infrastruktūras objektiem. Piedodiet, bet es personīgi nevēlos vēl turpmākos 30 gadus noskatīties uz depresīviem piemiņas objektiem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas