Ukrainas miljonārs lūdzis karavīriem uzspridzināt viņa savrupmāju

tautaruna.lv 22.aprīlis 2022, 17:30
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Ukrainas IT uzņēmuma "TransInvestService" izpilddirektors, uzņēmējs Andrejs Stavnicers raidījumam "Good Morning Britain" atzinis, ka lūdzis Ukrainas militārpersonām iznīcināt viņa savrupmāju, kad uzzinājis, ka tur atrodas Krievijas karaspēks, vēsta "People".

Miljonārs atzīst, ka aicinājis Ukrainas karavīrus uzspridzināt viņa savrupmāju, kad videonovērošanas kameru ierakstos pamanījis, ka to ir ieņēmuši okupanti.

"Viņi iznīcināja lielāko daļu mājā esošo kameru, taču mājā bija arī viena neliela kamera, kas joprojām ik pa laikam darbojās, kad bija ieslēgta elektrība."

Kameru ierakstos atklājies tas, ka īpašumā ir izvietoti vismaz 12 militārie transportlīdzekļi, raķešu palaišanas sistēmas un citi ieroči.

Redzētais kameru ierakstos licis uzņēmējam spert radikālu soli un aicināt Ukrainas karavīrus uzspridzināt viņa īpašumu. "Viņi būtībā šāva uz Kijivu no manas mājas. Par laimi viņus iznīcināja Ukrainas militārpersonas."

Krievijas armija uzņēmēja mājā iekļuva 5. martā un par ķīlniekiem sagrāba tās personālu. Uzņēmējs min, ka par personālu krievu karavīri ņirgājās, lika izģērbties un staigāt kailiem. Tomēr beigu beigās viņi tika palaisti brīvībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:01

Jaunākās diskusijas