32 cilvēku kafejnīcas apmeklējums izvēršas deviņu dienu ilgā "murgā"

tautaruna.lv 29.aprīlis 2022, 3:30
 
pexels.com
32 cilvēkiem maltīte un atpūta Ķīnas, Guandžou pilsētas interneta kafejnīcā izvērtās vairāk nekā nedēļu ilgā "piedzīvojumā".

Kā ziņo medijs "Insider", tad 32 restorāna apmeklētāji bija spiesti pavadīt deviņas dienas interneta kafejnīcā.

Visiem kafejnīcas apmeklētājiem tika noteikta karantīna, jo blakus ēka tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

Cilvēkiem nebija pieejamas ne personīgās mantas, ne citas nepieciešamās lietas. Viņi kafejnīcā nodzīvoja deviņas dienas vien ar to, ko bija paņēmuši līdzi, kad plānoja tajā pavadīt neilgu laika posmu.

Kā stāsta kafejnīcā iesprostotie darbinieki, tad visi apmeklētāji deviņas dienas pavadīja lielākoties "sērfojot" internetā. Kafejnīcas darbinieki stāsta, ka šo deviņu dienu laikā, 32 cilvēki notiesāja visus nūdeļu un uzkodu krājumus, kas tur vien bija.

Kafejnīcā neatrodas mīkstās mēbeles, tāpēc cilvēkiem nācās būt radošiem, lai izdomātu, kur nakšņot. Viņi sastūma kopā krēslus, lai varētu izgulēties. Tā kā kafejnīcai nebija logu, cilvēki nezināja, kāds laiks ir ārā, vai ir diena, vai nakts.

Cilvēki karantīnā nonāca 8. aprīlī, bet kafejnīcas telpas varēja pamest vien 17. aprīlī.

Pēkšņa karantīnas izsludināšana nav nekāds retums Ķīnā. Ķīnas amatpersonas iestājas par "nulles Covid-19" politiku, kas nozīmē to, ka, ja kādā vietā tiek konstatēta inficēšanās ar vīrusu, uzreiz tiek veikta masveida testēšana, ierobežojumu ieviešana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas