Tauta satraucas, kas notiks ar Latviju Ukrainas kara kontekstā

tautaruna.lv 12.aprīlis 2022, 20:30
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Rit Ukrainas nežēlīgā kara 48. diena. Mēs dzīvojam agresoram kaimiņos, tāpēc saprotams ir cilvēku bažas, kas notiks ar Latviju kara kontekstā.
Šādu jautājumu par Latviju un Poliju cilvēki uzdevuši astrologam Edijam Spārem.
Viņš atbildēja: "Ar Latviju un Poliju viss būs labi, sākot ar jūniju arī ekonomiskā situācija sāks sakārtoties."
Astrologs arī publicējis izvērstu prognozi par kara gaidu. Viņa iepriekšējās prognozes bija gana trāpīgas.
"Tuvākās dienās vai precīzāk nākamās divās nedēļās būs vissmagākās kaujas un Krievijas spēki uzbruks visintensīvāk. Bet par laimi Ukrainas spēkiem izdosies noturēties. Varētu teikt, ka tieši šodien 10. aprīlī Krievijas karaspēkam ir vieni no lielākiem panākumiem, bet ar diezgan ievērojamiem zaudējumiem. Kopumā šodien vienalga ir lielākā Krievijas veiksme, tā turpināsies vēl pāris dienas un 13. un 14. aprīlī Krievijas spēki vai nu cietīs smagu sakāvi uzbrukuma laikā, vai krieviem nāksies atstāt kādu no jau ieņemtajām teritorijām. Tad atkal 15. aprīļa panākumi iedvesmos, bet 16. aprīlī būs vēl lielāki zaudējumi, tā tas turpināsies - vienu divas dienas Krievijas spēkiem veiksies un divas trīs - ne īpaši. To varēsim vērot līdz 21. aprīlim, kad Krievijas spēki sāks ciest vislielākos zaudējumus un nāksies pat bēgt no atsevišķiem rajoniem un pilsētām. Krievijas spēku sakāve turpināsies līdz pat 1. maijam, tas nozīmē, ka 30. aprīlī vai 1. maijā būs vislielākie zaudējumi. Krievijas spēku zaudējumi būs tik ievērojami, ka maija sākumā viņi uzsāks sarunas, lai uz laiku pārtrauktu kara darbību. Ap 14. maiju būs tik lieli zaudējumi, ka izsapņotais sapnis par Ukrainas piejūras apgabalu iekarošanu un noturēšanu sabruks kā kāršu namiņš. Ap šo laiku Krievija centīsies visiem spēkiem noslēgt vienošanos par karadarbības iesaldēšanu uz laiku un vismaz Krimas atstāšanu Krievijas spēkiem.
Praktiski aprīļa mēnesis ir jāiztur un tad jau palēnām Krievijas spēki būs spiesti atkāpties pa nopietnam. Ukraina uzvarēs!" tā Edijs Spāre.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas