PMLP dzīvās rindas "akcija" piedzīvo pamatīgu fiasko; cilvēki sašutuši par notiekošo

tautaruna.lv 8.aprīlis 2022, 12:20
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) šodien, 8. aprīlī, piedāvāja Rīgā, Ogrē un Rēzeknē saņemt pakalpojumus rindas kārtībā, nevis iepriekš piesakoties. Labā doma beigusies ar lielu fiasko.

Vien dažas stundas pēc Rīgas 1. nodaļas atvēršanas, par spīti lielajai interesei, cilvēki vairs netiek pieņemti.

Rīgā izdevību saņemt vai noformēt pasi un eID karti rindas kārtībā vēlējās prāvs skaits cilvēku.

Jau pēc deviņiem PMLP aicināja cilvēkus vairs nedoties uz Rīgas 1. nodaļu. "Jau ir izdalīts maksimālais iespējamais numuriņu skaits," informēja PLMP. Nodaļa savu darbu sāka astoņos no rīta.

Cilvēki mirkroblogošanas vietnē "Twitter" pauda sašutumu par PMLP "akciju". Iedzīvotāji garās rindās gaidīja savu kārtu, bet daudziem to neizdevās sagaidīt un viņi vairs netiek apkalpoti.

"Šis ir labs līmenis. @IeM_PMLP izsludina brīvās rindas dienu, kad pases un ID kartes izsniedz bez pieraksta. Pulksten 9.46 cilvēkiem saka, ka var doties mājās. Interesanti, kuru vietu PMLP dabūtu, ja būtu konkurss par sūdīgāko valsts iestādes darbu."

Kā min "Twitter" lietotāja, tad cilvēki var izmēģināt veiksmi un doties iekšā PLMP apkalpošanas nodaļā, lai saņemtu vai nokārtotu dokumentus. Tomēr nodaļa esot pārpildīta un pastāv liela iespēja, ka vēlme saņemt dokumentus nerezultēsies ar panākumiem.

Reiz LTV raidījumam "De facto" PMLP priekšnieks Vilnis Jēkabsons apgalvoja, ka visi klienti viņiem ir pirmajā vietā. "Mums klients ir pirmajā vietā, lai zinātu. Mēs nešķirojam, vai tas ir politiķis, vai tas ir sportists, vai tas ir parastais melnstrādnieks. Mēs nešķirojam. Klients mums ir pirmajā vietā."

Par spīti klientu lielajai interesei, šoreiz viņi tika atraidīti un "aizsūtīti" mājās.

Tikmēr PMLP mikroblogošanas vietnē cenšas atvainoties visiem "aiz strīpas" palikušajiem klientiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas