Neticams foto! Ukrainis parāda, kā viņam paveicās slaktiņā Bučā

tautaruna.lv 17.aprīlis 2022, 1:30
 
SIPA/Scanpix/LETA
Kamēr medijus pārņēmušas baisas ziņas un fotogrāfijas no Bučas Ukrainā par simtiem mirušo, izpostītām mājām un cilvēku dzīvēm, kāds ukrainis dalījies ar fotogrāfiju, uz kuru skatoties, pats saka, - viņam ļoti paveicās.

Ukrainis izveidojis foto kolāžu, kurā redzama viņa māja Bučā - pirmajā bildē tā redzama pirms Krievijas iebrukuma, otrajā - pēc.

"Mana māja Bučā. Ja kāds līdzīgā situācijā var teikt, ka viņam ir paveicies, tad tas esmu es," raksta ukrainis.

Jāpiebilst, ka Twitter lietotāji aktīvi komentēja attēlos redzamo, gan ironiski un skarbi izsakoties par Krievijas karavīriem (piemēram, to, ka tie plauktos meklējuši sāli un higēniskās paketes), gan apsveicot ar to, ka māja palikusi uz vietas un vēlot veiksmi atjaunot arī šo salīdzinoši nelielo postu.

Tāpat cilvēki dalījās ar stāstiem par citiem ukraiņiem.

"Viens mūsu paziņa, kurš savu māju būvēja 6 gadus, vakar aizbrauca uz Buču.. Tagad māja ir pussabrukusi, neviena vesela loga nav, jumta gandrīz nav... Var un tiks salabots, bet viņš saka, ka psiholoģiski vairs nevarēs tur dzīvot..".

Tikmēr, kā vēstīts, Bučas mērs Anatolijs Fedoruks intervijā raidorganizācijai BBC atklājis, ka Krievijas karaspēks Bučā noslepkavojis 320 mierīgos iedzīvotājus.

Mērs norādīja, ka personīgi bijis liecinieks tam, kā Krievijas karavīri nošāvuši vairākus cilvēkus.

Jau vēstīts, ka Irpiņa, Buča, Hostomeļa un viss Kijivas apgabals pirms dažām dienām tika atbrīvoti no krievu okupantiem. Atbrīvotajās pilsētās un ciemos konstatētas civiliedzīvotāju masu slepkavības, kuras izdarījuši okupanti un kas izsaukušas jau visas pasaules sašutumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:03

Jaunākās diskusijas