"Labie krievi neeksistē"; soctīklos pauž sašutumu par Berlīnē notikušo auto parādi

tautaruna.lv 4.aprīlis 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
"Twitter" lietotāji sašutuši par Berlīne notikušo Krievijas uzsāktā kara atbalstītāju vērienīgo auto parādi, kuru atbalstījusi arī Krievijas vēstniecība.

Mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji ne tikai Latvijā, bet arī Vācijā pauž sašutumu par Krievijas uzsāktā kara atbalstītāju auto parādi Berlīnē 3.aprīlī, dienā, kad pasauli pāršalca ziņa, par Krievijas karavīru šaušalīgajām civiliedzīvotāju slepkavībām Bučā, Ukrainā.

Krievijas vēstniecības organizētā Krievijas atbalsta parāde pulcēja vairāk nekā 5000 automašīnu.

Auto parādē bija vērojami Krievijas karogi, PSRS karogi, Krievija neonacistu karogi, ka arī Krievijas gaisa desanta karogi.

Elita: "Berlīnē diemžēl daudz krieveļu, kuri, aizbēguši no uzvarētājas krievijas, dzīvo uzvarētajā Vācijā un mīl savu dzimteni no attāluma. bet nu Berlīnes varas iestādēs acīmredzot pilns ar idiotiem, kuri atļauj šādu pazoru."

Kristaps: "Ok, šo es nesaprotu. Tu, krievs, esi aizbēdzis no Krievijas labākas dzīves meklējumos uz Vāciju un tur tagad rīko “atbalsta” parādes? Zarna par tievu atgriezties atpakaļ Krievijā?"

Krists: "Ja tie nav Vācijas pilsoņi, visi būtu jādeportē. Wenn das keine deutsche Bürger sind, sollten diese abgeschoben werden."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:09

Jaunākās diskusijas