"Atkal latvieši vainīgi", soctīklos skarbi izsakās par deputātes Ločmeles izteikumiem raidījumā

tautaruna.lv 22.marts 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
"Saskaņa" priekšsēdētājas vietnieces, Regīnas Ločmeles izteikumi raidījumā "Kārtības rullis" sanikno soctīklu lietotājus.

TV24 raidījumā "Kārtības rullis" viesojās 13.Saeimas deputāte, partijas "Saskaņa" priekšsēdētāja vietniece, Regīna Ločmele, kurā komentēja integrācijas jautājumus.

"Integrācija un miers, nācijas veidošana, tas ir abpusējs process. Kad mēs runājam par 21% iedzīvotāju, kuri ir par Putinu, neaizmirstiet 300 000 nepilsoņu. (..) Mums bija 30 gadi, lai saprastu vienam otru. (..) Latvijai ir nepieciešama nācija, nevis etniskā nācija, bet eiropeiskā," saka Ločmele.

Ekrānuzņēmums

Atbildot uz raidījuma vadītāja jautājumu par 9.maiju un kā latviešiem to uztvert, deputāte saka: "Šī situācija, kas šokēja visus, normāli jūtas tie cilvēki ar normālu vērtības sistēmu, ar eiropeisku. Visiem pārējiem no zemapziņas nāk visas vecās bailes. Datumu ziņā bumba bija Nacionālās apvienības pusē, jo jūs latvieši labi zināt, kas ir Krievijā 16.marts, bija iespēja nerīkot neko. "

Asā diskusijā sociālajā vietnē "Facebook" Regīna Ločmele raksta: "Man savukārt ir cita, personīga kolekcija ar naidu pilniem izteikumiem no latviešu “jauniešiem” par krieviem, par vairākiem gadiem. Slikti un stulbi cilvēki ir bijuši vienmēr, neatkarīgi no etniskās piederības. "

Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas