Liepnieks: Es neuzskatu Putinu par jukušu

tautaruna.lv 10.marts 2022, 13:09
 
Reinis Hofmanis/F64
Politisko notikumu apskatnieks Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē Twitter paudis savu viedokli par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.
Liepnieks komentē kodoltrieciena draudu iespējamību Eiropā un uzsver, ka neuzskata Putinu par jukušu.

"Nu lab, sausajā atlikumā ir tā: kodoltrieciena draudi pa Eiropu šodien ir vēl lielāki nekā tas bija vakar. Es atšķirībā no dažiem, neuzskatu Putinu par jukušu (tas, ka jūs kādu nesaprotat vai viņš nedomā tāpat jūs nenozīmē, ka jucis). Arī par muļķi nē," pauž Liepnieks.

Tikmēr komentāros arī citi Twitter lietotāji izteica savas domas par šo tēmu.

"Jautājums - ko viņam dos kodoltrieviens? Pa kurieni puļķēt? Vienu - visas? Nu nez - es neredzu ieguvumus. Izšaušana nemainīs nosodījumu par iebrukumu Ukrainā."

"Pu ir nevis tronī aizsēdējies, nojūdzies prezis, bet huntas barvedis, kura misiju 24.02. atbalstīja huntas vairākums. Ja misija klibo, to var atmest huntas ilgtspējas vārdā. Karš ir tikko sācies, ZKorejas tipa cietoksnis jau gatavs. Turpinās nervu spēle. Izejas scenāriju daudz."

"Jucis klasiskajā izpratnē nē, bet kropļota lietu izpratne viņam piemīt. Jo labāk ukraiņiem veiksies karā, jo lielāka varbūtība atombumba uz Kijevas. Tad fīrers Putins nostāsies uz sava Urālu kalna un teiks "слабо"? Un ja pasaule nobīsies, viņš terorizēs visus līdz mūža beigām."

"Putins jucis nav, viņš nīst Rietumus un arī tāpēc jāuzvar Ukraina."

Jau vēstīts, ka iepriekš J. Liepnieks soctīklos pauda uzskatu, ka krievi zaudē konfliktā ar Ukrainu un šajā sakarā viņu uztrauc drošības situācija Eiropā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas