Astroloģe prognozē, kad beigsies karš Ukrainā

tautaruna.lv 17.marts 2022, 1:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Krievijas iebrukums Ukrainā 2022. gada 24. februārī nebija spontāns, jo karu Ukrainā iepriekš noteica zvaigžņu izkārtojums debesīs. Tā savā Youtube kanālā paziņoja astroloģe no Austrālijas Andžela Pērla, raksta "fakty.ua."

Pēc astroloģes teiktā, Marss ar Plutonu savienojas ik pēc diviem gadiem, un katru reizi tas nozīmē lielākas katastrofas. “2020. gadā, kad sākās koronavīrusa pandēmija, notika visu trīs planētu - Marsa, Saturna un Plutona - konjunkcija. Šķiet, ka viņi ir nolikuši šo punktu, šo bumbu ar laika degli. Un tagad, kad Marss ir atnācis, negatīvā enerģija ir iznākusi ārā,” stāstīja astroloģe.

Pērla ir pārliecināta, ka zināma deeskalācija gaidāma pēc 12. marta, taču tas nebūt nenozīmē karadarbības beigas. "Saturns un Urāns paliks spriedzē. Es neredzu pamieru starp Krieviju un Ukrainu," saka Pērla.

Pērlai ir arī pārliecība, ka karš neievilksies gadiem, bet arī nebeigsies tik drīz. Astroloģe karadarbību saskata vēl tuvāko trīs četru mēnešu laikā un par pagrieziena punktu sauc marta beigas: “Marta beigās izkrīt labāki karšu izkārtojumi... Krievijas karaspēks atkāpsies. Bet kādu iemeslu dēļ es nezinu… Un situācija normalizēsies."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas