Lidmašīnas ritenī paslēpies vīrietis pārdzīvo 11 stundu ilgu lidojumu no Āfrikas uz Eiropu

tautaruna.lv 4.februāris 2022, 16:30
 
pexels.com
Nīderlandes policija ziņo, ka Amsterdamas lidostā, kravas lidmašīnas ritenī atrasts paslēpies vīrietis, vēsta "People".

22 gadus vecais kenijietis bija veicis lidojumu no Dienvidāfrikas uz Nīderlandi, atrodoties pie kravas lidmašīnas riteņa priekšējās daļas.

Lidojums no Johannesburgas līdz Amsterdamai ilga 11 stundas.

Kā ziņo varasiestādes, tad vīrietis galā ir nonācis bez traumām. "[Viņam] šajos apstākļos klājas labi, viņš ir nogādāts slimnīcā," sociālajos medijos ziņoja policija.

Policijas pārstāve Džoanna Helmondsa atzīt, ka šis ir ļoti neparasts gadījums. "Tas noteikti ir ļoti neparasti, ka kāds varēja pārdzīvot aukstumu tādā augstumā. Ļoti, ļoti neparasti."

Vīrieša spēja izdzīvot ir apbrīnojama. Bieži vien šādi "ceļotāji" neizdzīvo, jo atrodoties augstu debesīs ir ļoti zema temperatūra, zems skābekļa līmenis.

Nav īsti zināms, kad un kā vīrietis iekļuvis lidmašīnā. Kravas lidmašīna vairākkārt piestājusi līdz nokļuvusi Nīderlandē. Policijas pārstāvis Roberts Kapels prognozē, ka vīrietis lidmašīnā varēja iekļūt, kad tā bija piezemējusies Kenijas galvaspilsētā Nairobi.

"Mēs, protams, redzam, ka daudzi cilvēki cenšas iekļūt Eiropā, lai iegūtu labāku dzīvi. Mēs to redzam katru dienu ne tikai lidostās, bet arī ostās un lielceļos," sacīja Roberts van Kapels.

Šobrīd vīrietis Nīderlandē ir lūdzis patvērumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas