"Cinisms no ministra?"; soctīklus sadusmo Eglīša izteikumi

tautaruna.lv 28.janvāris 2022, 11:30
 
Ekrānuzņēmums
Labklājības ministra Gata Eglīša ieraksti "Twitter" sadusmo cilvēkus un raisa šaubas par Eglīša kunga piemērotību ministra amatam.
Valsts sociālās aprūpes centrs "Rīga" sociālajos tīklos publicējis darba sludinājumu, kurā aicina darbā aprūpētāju bērnunama bērniem. Darba sludinājumā godīgi minēts tas, ka atalgojums ir "pieticīgs 500-600 eiro bruto".

Mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotājus izbrīnijusi darba samaksa, kas strauji sākusi tikt apspriesta.

Uz kādas žurnālistes komentāra atbildējis arī pats labklājības ministrs Gatis Eglītis: "Atkal “viss ir slikti” Re:Check komandai?"

Nataļja: "Esmu šokā no @konservativie ministra atbildes zem šī ieraksta. Šie cilvēki dara ārkārtīgi smagu, bet svētīgu darbu, kam būs ietekme uz mūsu nākotni. Jo tas ir darbs ar bērniem. Un alga 500-608 eiro bruto ir patiešām ierindojās "viss ir slikti"."

Intars Rešetins: "Cinisms ir moderna slimība ar kuru šodien slimo daudzi pie siles esošie. Savukārt, pie siles nokļūt alkstošie, redzi, spēlē empātijas pārņemtus cilvēkus, kam “rūp” tautas labklājība. Komēdija, ja vien tā nebūtu globāla traģēdija."

Restaurācijas: "Diemžēl, otrā galā ir visai neizglītots, primitīvs un neempātisks tirliņš. Kauns skatīties uz viņa izpausmēm. Sajūta tāda, ka šis iekomentē copy paste pa tiešo no savu biedru komunistu watsap čatiņā iemestiem jociņiem, bez filtra un sapratnes @konservativie"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas