"Uzņēmējdarbība nevar atļauties tik bardacīgu pārvaldību"; soctīklos reaģē uz Kariņa izteikumiem

tautaruna.lv 27.janvāris 2022, 17:00
 
Inga Nestere / F64
Pēc premjerministra izteikuma, ka "sabiedrība nevar mūžīgi uzturēt uzņēmējdarbību" izskanējusi neizpratne un sašutums sociālo lietotāju vidū.

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš LTV raidījumā "Rīta panorāma" apgalvojis, ka: "Sabiedrība nevar mūžīgi uzturēt uzņēmējdarbību, īpaši, ja tā nav īpaši pieprasīta".

"Bet nozares, kuras ir atvērtas, kuras drīkst strādāt, viņām arī jāskatās, kā, iespējams, pārveidot savu darbības modeli, jo mēs kā sabiedrība no saviem nodokļiem nevarēsim mūžīgi uzturēt uzņēmējus," aicināja politiķis.

Šāds premjera viedoklis saniknojis un atstājis neizpratnē sociālo tīklu lietotājus.

"Varbūt tomēr mazliet savādāk - uzņēmējdarbība ilgstoši nevar atļauties tik bardacīgu pārvaldību, " retoriski vaicā kāds "Twitter" lietotājs.

Gatis:"Varbūt tomēr mazliet savādāk - uzņēmējdarbība ilgstoši nevar atļauties tik bardacīgu pārvaldību?"

Jānis "Man ir piedāvājums daram tā. Valdība pārstāj dot naudu Uzņēmējiem un Uzņēmēji pārstaj maxāt nodokļus. Būs tikai godīgi, ja viens otru liks mierā!"

Dzintra: "Tieši tā. Izskatās, ka Kariņam galīgi sajukušas cēloņsakarības. Kāds ieskaidrojiet viņam, kurš kuru uztur: valdība uzņēmējdarbību vai uzņēmējdarbība valdību."

Bīne: "Sākumā nolaida, bet tagad saka, ka uzturēt vairs nevaram! Vienai manai klientei vairs neizmaksāja pilnu grantu par novembri, jo pastarpināti jau pieņemti kārtējie MK noteikumi, kas pieļauj šādu iespēju, bet savukārt par decembri šī nozare jau bija izsvītrota no pretendentiem."

Aleksis: "Patīk piebilde: "mēs nevaram mūžīgi uzturēt uzņēmējdarbību, ja tā nav īpaši pieprasīta," Tūrismam vajadzēja kļūt vienam no Latvijas ekonomikas vilcējzirgiem, bet tam tiek nocirstas 3 kājas, tad brīnās, ka tas vairs nekustās. Ja Kariņš gatavs nobeigt šo nozari, lai pasaka skaidri."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:08

Jaunākās diskusijas