"Ārsti teica, ka mana māsiņa nomira"; meitene no Urāliem atrod dvīņu māsu ASV

tautaruna.lv 23.janvāris 2022, 18:30
 
Pixabay
Kristīnai no Bogdanovičas pat nebija aizdomas, ka viņai ir dvīņu māsa, kas dzīvo ASV. Meitenes tika izšķirtas uzreiz pēc piedzimšanas. Vienu adoptēja krievu ģimene, otra devās uz ASV.

Tikai 19 gadu vecumā Kristīnai tika dots mājiens, ka viņa ir adoptēta. Tolaik meitene neticēja saviem vecākiem.

“Nejauši dzirdēju, ka mēs bijām divas, bet viņi paņēma tikai vienu, jo es, domājams, biju stiprāka, un mana māsa neizdzīvoja. Drīz viss kaut kā aizmirsās. Bet šogad, kad biju komandējumā, man pēkšņi piezvanīja mans draugs. Viņa teica, ka pirmais kanāls mani meklē. Es atzvanīju, un izrādījās, ka tas ir programmas “Ļaujiet viņiem runāt” redaktors. Man teica, ka mani meklē radi no ārzemēm. Es tam neticēju un noliku klausuli,” teica Kristīna.

Meitene sazinājās ar saviem radiniekiem ... Viņi apstiprināja informāciju. "Zvanu tantei un viņa asarās atzīstas, ka esmu adoptēta 10 dienu vecumā. Otro meiteni pat nerādīja vecākiem, tētis teica, ka saņēmis informāciju par oras meitenītes nāvi. Patiesībā mana māsa vēl dažus mēnešus bija bērnunamā, viņa bija burtiski 100 kilometru attālumā no manis. Taču drīz vien ieradās cilvēki no Amerikas un adoptēja viņu. Amerikāņiem teica, ka pēc dokumentiem esam divas. Un visus šos gadus viņi mani ir meklējuši” stastā dalījās meitene.

Tad Kristīna nolema pati meklēt savu māsu. Atradu viņu sociālajos tīklos, rakstīju ziņas, bet no Megijas atbildes joprojām nebija.

“Redaktors mani turēja neziņā gandrīz pusgadu. Viņi teica: "Nemeklējiet paši, pretējā gadījumā mēs nevarēsim filmēt programmu." Viņiem jāuztaisa šovs. Tāpēc es gaidīju. Tomēr es atradu savas māsas vecās profilus Facebook, Instagram un pat VKontakte. Es viņai uzrakstīju, bet viņa neatbildēja, - sacīja Kristīna. Un tad atnāca ziņa no Megijas. Izrādās, ka viņa neatbildēja, vienkārši tāpēc, ka gulēja. Starp mums ir 12 stundu laika atšķirība."

Meitenes sazinājās video un pēc sarunas saprata, ka viena bez otras vairs nevar dzīvot. Kopš tā laika Kristīna un Megija sazinās bieži. Tiesa, attāluma dēļ māsas viena otru vēl nav redzējušas, taču drīzumā viņas šo jautājumu atrisinās.

“Mēs valkājam vienādas drēbes, nodarbojamies ar vienu sporta veidu, abas strādājam civildienestā, mums ir vienādi ieradumi un pat viena rēta uz zoda. Mēs, atrodoties dažādās valstīs, dzīvojam gandrīz vienādu dzīvi. Mēs pat apprecējāmies vienā mēnesī, tikai dažādos gados. Megijai ir dubultpilsonība, tāpēc domāju, ka problēmu nebūs un drīz tiksimies. Mēs oficiāli kļūsim par māsām, noformēsim ģimenes atkalapvienošanos. Un pirmā kanāla redaktors pazuda pat pirms es pati sāku meklēt savu māsu, ” secināja Kristīna.

Pa labi redzama Kristina, pa kreisi Megija no ASV / Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas