Kādas ir biežākās blaknes pēc balstvakcīnas? Trešo poti saņēmušie dalās pieredzē

tautaruna.lv 11.janvāris 2022, 16:30
 
Mārtiņš Zilgalvis / F64
Apgriezienus ir uzņēmusi vakcinēto potēšana ar trešo devu. Ar savu pieredzi sociālos tīklos ir dalījušies daudzi šīs balstvakcīnas saņēmēji.
Ir pamanāms, ka, lielākajai daļai, šis lēmums ir sagādājis ne mazums raižu - bezspēks vairāku dienu garumā, galvas un muskuļu sāpes, paaugstināta ķermeņa temperatūra un darbaspēju zudums ir biežāk minētās blaknes.


Savstarpējās diskusijās, zem šiem ierakstiem, piedalās arī tie, kas apšauba daudzkārtējās vakcinācijas lietderību. Skeptiķu argumenti balstās gan tajā, ko par citu valstu pieredzi ar balstvakcināciju raksta mediji, gan personīgā pieredze, gan morāli un filosofiski apsvērumi.


Pēdējā laikā, gan Lielbritānijas, gan ASV medijos publicēta virkne jomas speciālistu izteikumu, kuri apšauba regulāras revakcinācijas lietderību un ilgtspēju.


“Drausmīgas mokas pēc 0.25mg Moderna būstera, tā, ka tikai gulēt un vaidēt var. Šim pasākumam iesaku ieplānot nekā nedarīšanas dienu. Bet jānodara ir, ja.”


“0,5 moderna un divarpus dienās offline režīms. Ja varat, tad bēgat no modernas boostera pa gabalu un ņemat citu!”


“Vakardien no rīta dabūju Modernas būsteri, naktī drausmīgi salu zem 3 segām, tad palika karsti, tagad sāp plecs un vnk negribas neko darīt. Ģimenes ārste nopriecājās par blaknēm - tā esot labas imunitātes pazīme, traki esot, ja blakņu neesot.”


“Modernas būsteri dabūju pirmdien pēcpusdienā. Naktī uz otrdienu pamodos ar 37.9. Otrdien un trešdien bezspēks, lauž malas. Šodien pleķis uz rokas paliek arvien tumšāks un lielāks, dūriena vieta turpina būt karsta.”


“Baigās trakās blaknes šodien pēc #3 potes. Balstvakcīnas, booster shot. Nevaru aliņu ar to roku celt, neierasti. Jāņem otrā rokā...nezin kā būs rītdien! ....ja nu kas es jau laicīgi brīdināju!!! Iespejams tā jauna smukā studente kas dūra plecā nepareizā vietā, dziļumā iestūma jo Gaiļezerā kad man otro blieza tāda zolīda tante ar pieredzi man pat asins neiztecēja dūriena vietā, plaksteri ietaupīju nākamajam. Profesionale ;) bet ja nopietni nevienu no 3x man pilnībā nekādas izmaiņas, blaknes nebija. Sieva gan sūdzejās ka dulla
galva 2 dienā takā būtu Latgales kāzās plostojusi”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:44

Jaunākās diskusijas