Staķis skaidro, kāpēc deputātiem liegts piedalīties Rīgas jaunās grafiskās identitātes izstrādāšanā

tautaruna.lv 5.janvāris 2022, 18:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Rīgas domes deputāts Kaspars Spunde mikroblogošanas vietnē "Twitter" paudis sašutumu par Rīgas jaunās grafiskās identitātes izstrādes gaitu, proti, Rīgas domes deputātiem ir liegts piedalīties šajā procesā.

"Lielā slepenībā Rīgas mēra Mārtiņa Staķa biroja virsvadībā top Rīgas jaunā grafiskā identitāte. Pat mirstīgiem deputātiem ir liegts ar to iepazīties, tāpēc vēlāk neprasiet man, ko par to domāju vai kāpēc ir šāds rezultāts.

Tā kā nesenās Rīgas domes dizaina izpausmes ir izsaukušas lielu (pārsvarā pelnītu) diskusiju vētru rīdzinieku vidū, laikus vēlos ielikt šo atrunu un pasargāt sevi no cunftes brāļu neērtajiem jautājumiem.

Es tiešām centos ielauzties darba grupā konsultatīvā statusā, taču nesekmīgi," raksta K. Spunde.

Rīgas mērs Mārtiņš Staķis šo kritiku noraida, uzsverot, ka deputātiem nav jājaucas pašvaldības profesionāļu darbā, īpaši jautājumos, kas saistīti ar konkursiem un iepirkumiem "Tā ir mana pārliecība. RD darba grupā strādā virkne atbildīgo darbinieku no vairākām pašvaldības iestādēm, nevis politiķi," skaidroja M. Staķis.
Deputātiem nav jājaucas pašvaldības profesionāļu darbā, īpaši jautājumos, kas saistīti ar konkursiem un iepirkumiem - tā ir mana pārliecība. RD darba grupā strādā virkne atbildīgo darbinieku no vairākām pašvaldības iestādēm, nevis politiķi

Portāls NRA jau rakstīja, ka tiek atjaunota Rīgas korporatīvā identitāte. Tas izmaksās teju 20 tūkstošus eiro. Vairāk šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:54

Jaunākās diskusijas