Latvijas iedzīvotāji atklāj, kurš Lidl veikals Rīgā ir vislabākais

tautaruna.lv 6.janvāris 2022, 9:20
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Uzņēmēja Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane mikroblogošanas vietnē Twitter izveidojusi diskusiju, kurā jautā, kurš no Rīgā esošajiem Lidl veikaliem ir vislabākais. Komentētāju domas šajā jautājumā dalās.
Jautājot par Lidl veikaliem Rīgā, Nikola atklāj, ka līdz šim bijusi vienā no tiem, un veikals likās ļoti mazs un "pārbāzts."

Komentāros Twitter lietotāju domas par "labāko Lidl veikalu Rīgā" dalās. Kāds raksta, ka tas ir Lidl Teikā, Brīvības ielā, Anniņmuižas bulvārī.

"Esmu bijusi Teikas Lidlā vienreiz, tas, kur jābrauc pa eskalatoru. Pēc plašuma likās diezgan okay, mana ģimene tur arī visbiezak arī brauc."

"Ja salīdzina Brīvības, Anniņmuižas ielu un Anniņmuižas bulvāri tad visbrīvāk ir Anniņmuižas ielā. Brīvības ielā tirdzniecības platība tik pat liela kā pārējiem, bet ja pieskaita tukšo 1.stāvu tad uz to mazo platību augšā satilpst vairāk cilvēku un ir burzma.."

"Esmu bijusi gan Ziepniekkalna, gan Zolitūdes Lidl. Nekādas atšķirības neredzēju ne lielumā, ne izkārtojumā. Identiski."

Iepriekš vēstīts par Lidl jaunā gada plāniem Latvijā.

Visa gada garumā pircēji gaidīja “Lidl” ienākšanu. Loģistikas centrs un veikali bija gatavi, bet to atvēršana kā kavējās, tā kavējās. Līdz beidzot oktobra sākumā, izraisot banānu karus un rindas kā padomju laikos, “Lidl” vēra pirmo 15 veikalu durvis. Vācijas zemo cenu veikals līdz pēdējam brīdim turēja noslēpumā pirmo veikalu atvēršanas datumu un arī par nākamā gada plāniem ir gana noslēpumains.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas