"Uz 4. poti mani nedabūsiet!" iedzīvotājas sirds pilna

tautaruna.lv 27.janvāris 2022, 2:30
 
f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis
Kādas Latvijas iedzīvotājas ieraksts mikroblogošanas vietnē Twitter par dzīvi pandēmijas apstākļos izraisījis plašas diskusijas.
Twitter lietotāja raksta par dzīvi pandēmijas apstākļos, neslēpjot, cik lielā mērā viņai viss ir apnicis.

"Man reāli ir apnicis.. līdz kliņķim.. maskas, qr kodi, pases, ziema, ausis, maska, cepure, atkal maska, kas jāpabāž zem cepures uz ausīm, qr kodi, pase, maska… Āaaaaaaaaa… kliegt gribas. Visam ir savs pacietības mērs. Uz 4 balstvakcīnu mani nedabūsiet. Ejiet dirst. Darbā neviens neprasa ne qr kodus, neko. Viens lohs principiāli nāk nevakcinējies vispār. Man darbs ļauj nekur neiet, pārtiku un apģērbu var pasūtīt internetā. Darīšu darbus kā 2020tajā un lieciet man svētu mieru kaut gadus 10, kamēr Jūs visi sajuksiet prātā vai apmirsiet," viņa raksta.

Arī citi Twitter lietotāji pauda līdzīgas domas, rakstotot, ka viss notiekošais ir muļķīgi un izved no pacietības nevienu vien cilvēku.

"Vienkārši burvīgi sacīts. Ak dies, cik labi sacīts. Jā, man tā maska tagad laukā tirgū elpu rauj ciet. Nu kur svaigā gaisā??- NENORMĀLI".

"Es tev pilnīgi piekrītu, tas viss ir tik muļķīgi un bezjēdzīgi,cik vien var būt. Ņemot vērā to,ka viss ir tik "superbīstami", tik nez kāpēc sabiedriskais vēl joprojām ir pārbāzts."

"Es saprotu Tevi, bet šaubos, ka šis viss tik drīz beigsies. Vienkārši vajag labu masku, un pieņemošu attieksmi, lai nebojātu savus nervus. Es cenšos, bet uznāk besis tāpat kā Tev, bet nākošais rīts atnāk labāks:)"

"Vēl brilles pielieciet sarakstā. Plus manu pacietību nevairo arī tas, ka maskas absolūti lielākajai daļai mētājas pa kabatām, somām un mašīnām. Es tikko dabūju 3., patīk ceļot, līdz ar to droši vien dabūšu potēt arī ceturto, piekto un vēl nezin kuru. Laimīga par to nejūtos."

"Precīzi manas sajūtas, jo reizē taču apzinies, cik bezjēdzīgi un formāli tas viss ir, bet ar soda sankcijām valsts spiež spēlēt šo cilvēka cieņu pazemojošo teātri. Labi, valsts tad vēl tā, bet skumjākais, ka līdzcilvēki ar lielu dedzību metas rūpīgu izpildīt instrukcijas."

Kā vēstīts iepriekš, veselības ministrs Daniels Pavļuts atzīst, ka omikrons, kovida paveids, izplatās Latvijā vietējā transmisijā; esot pilnīgi skaidrs, ka tas strauji izplatīsies valstī.

Tā kā iespējama plaša inficēšanās, Latvija jau gatavojas iespējamai ceturtajai vakcīnai jeb otrajai balstvakcīnai, un ir pasūtīti trīs miljoni vakcīnu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas